Третього вересня 2020 виступатиму на черговій щорічній кібер-конференції NoNameCon

Третього вересня 2020 виступатиму на черговій щорічній кібер-конференції NoNameCon

Третього вересня 2020 виступатиму на черговій щорічній кібер-конференції NoNameCon – найбільшій та найавторитетнішій конференції української кібер-спільноти. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на офіційний блог Голови Ради Громадської організації “Українська група інформаційної безпеки”, директора компанії з кібербезпеки Berezha Security Костянтина Корсуна.

Виступ буде короткий, але яскравий.

Лише неприхована правда про поточну ситуацію з кібербезпекою та кіберзахистом нашої країни.
Хто слідкує за моїми дописами у ФБ на цю тему, – той приблизно має загальне уявлення про що йтиметься.
Але цього разу виступатиму англійською, щоб не тільки в Україні знали якою ситуація є насправді, без окозамилювання та видавання бажаного за дійсне.

Мій спіч запланований на перший сесійний день, на 10 год. 30 хв., і це буде перший виступ. Типу наче відкриватиму “спікерську” частину конференції. Першого та другого вересня на конференції будуть проводитися воркшопи, і це будуть справжні Дні Знань від крутих профі, а не просто формальне 1 вересня. Виступи 3-4 вересня також будуть прям агонь, оргкомітет відпрацював на відмінно: https://cutt.ly/QfspPWO
Та і взагалі, цього року NoNameCon зазнав двох радикальних змін: по-перше, все проводиться виключно онлайн, і по-друге: майже усі виступу будуть англійською мовою.

Звісно, я намагатимуся зробити традиційний огляд по конференції, але то вже як вийде.
Побачимося-почуємося в онлайні вже за 9 днів.
Готуйте ваші запитання. За найкраще запитання буде невеличка приємність від мене (нематеріального характеру).