Цього року 1-4 грудня ми змогли організувати масштабну Конференцію фондів громад України 2022

Цього року 1-4 грудня ми змогли організувати масштабну Конференцію фондів громад України 2022

До неї доєдналися представники фонди громад з різних куточків України, а саме Краматорськ, Вознесенськ, Стрий, Вінниця, Харків, Васильків, Гриців, Житомир, Бар, Івано-Франківськ, Березань, Боярка, Соснівка, Гостомель, Васильків,Велика Димерка. Про це повідомляє Upmp.news.

Національна Мережа Розвитку Локальної Філантропії – це мережа благодійних організацій, що об’єдналися з метою сприяння розвитку локальної філантропії та волонтерства в громадах, активізації жителів і підтримці громадських ініціатив. 

Проєкт впроваджується в межах проєкту «Екстрена підтримка фондів громад» в рамках Угоди між Фондом Ч.С. МОТТА та Громадською організацією «Ініціативний центр сприяння активності та розвитку громадського почину «Єднання».

За ці чотири дні представники організацій змогли поспілкуватися з різними міжнародними організаціями та знайти нові дотичні лінії задля співпраці з ними. До заходу долучилися представники міжнародних організацій, а саме Shelter Box, Global Fund for Community Foundations, Calamos Dynamic Convertible and Income Fund, ALIGHT, Norwegian Refugee Council та багато інших. 

Також фонди громад змогли отримати відповіді на питання до залучених на дану подію спікерів в юридичному, комунікаційному, управлінському та інших аспектах задля підвищення інституційної спроможності та ефективності діяльності в громадах. 

Учасники повернулися до своїх громад з покращеними навичками, новими зв’язками та готові надалі розвивати фонди громад задля перемоги та подальшої відбудови України.

Згуртовуємо громади з усієї України задля позитивних змін і спільній дії.

В довгоочікуваній зустрічі родини Фондів громад України прийняли участь:

  • 12 організацій
  • 38 людей
  • 100+ обіймів
  • 1000+ слів подяки одне одному.

За чотири дні ми пройшли від оцінки поточного року до планування наступного через нові знайомства, знання та обміни з міжнародними партнерами.

Дякую колегам Global Fund for Community FoundationsEuropean Community Foundation InitiativeFederacja Funduszy Lokalnych w PolsceIsar Ednannia, які допомогли в організації.

Фонд громади міста Херсон “Захист”

Фонд громади “Подільська громада”

Фонд Боярської громади

Фонд громади Березані

Фонд громади Вознесенська

ГО “Альянс Добрих Справ” Васильків

Фонд громади Житомира/Zhytomyr Community Fund

Благодійний фонд “Фонд громад “РІДНЯ”

Фонд розвитку громади #go2frg

Фонд громади Харкова “Толока”

Фонд громади Барі

Відродження Грицева

Проєкт впроваджується в межах проєкту «Екстрена підтримка фондів громад» в рамках Угоди між Фондом Ч.С. МОТТА та Громадською організацією «Ініціативний центр сприяння активності та розвитку громадського почину «Єднання».