У Бєлгородській області продовжили "контртерористичну операцію". Влада розповіла, чи є жертви
Бєлгородська область. Фото: rbc.ru

У Бєлгородській області продовжили “контртерористичну операцію”. Влада розповіла, чи є жертви

Губернатор Бєлгородської області країни-агресора РФ В’ячеслав Гладков заявив, що у області продовжується “контртерористична операція” проти озброєних груп, які 22 травня проникли на територію області. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на “Українські новини”.

Про це він повідомив у Telegram.

“Щодо ситуації у Грайворонському окрузі. Триває зачистка території Міністерством оборони разом із силовими структурами. Але повертатися поки що у свої будинки не варто”, – написав Гладков.

За словами губернатора, у населених пунктах, в які зайшли озброєні групи, є двоє поранених мирних жителів, до яких не змогли дійти російські силовики.

Загиблих серед мирного населення на сьогоднішній день немає, повідомив Гладков.

“Усі необхідні дії із боку силових структур проводяться. Чекаємо на завершення контртерористичної операції, яка вчора була оголошена”, – додав губернатор.

Нагадаємо, губернатор Бєлгородської області В’ячеслав Гладков оголосив про введення режиму контртерористичної операції в регіоні. У результаті цього силовики отримали ширші повноваження.

В Офісі Президента України заявили, що українська сторона не причетна до подій у Бєлгородській області.

А в Головному управлінні розвідки (ГУР) Міністерства оборони України розповіли, що операція російських добровольців спрямована на створення захисної смуги поблизу українського кордону.