У Верховному Суді Республіки Крим проводили суддю в почесну відставку. Може це ЗРАДА?

У Верховному Суді Республіки Крим проводили суддю в почесну відставку. Може це ЗРАДА?

Цікаве питання повстало? Що це? Як це назвати? Просимо читачів прокоментувати, що Ви думаєте з цього приводу? Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на прес-службу Верховного суду Республіки Крим.

Цитуємо: “У Верховному Суді Республіки Крим відбулися урочисті збори суддів з нагоди відходу в почесну відставку судді судової колегії у кримінальних справах Олександра Дмитровича Опанасюка. Однак, до святкового настрою додалися й сумні нотки, оскільки суддівський корпус верховного суду залишив компетентний суддя з багаторічним досвідом роботи.

27 років своєї трудової діяльності Олександр Дмитрович присвятив служінню закону, на посаді судді. З 2012 року Олександр Дмитрович, разом з іншими суддями Верховного Суду Республіки Крим (раніше мав статус Апеляційного суду Автономної Республіки Крим), забезпечував прийняття неупереджених, незалежних і справедливих судових рішень.

Слова подяки за багаторічну роботу від імені всього колективу висловив голова Верховного Суду Республіки Крим Ігор Радіонов.

– Протягом багатьох років Ви працювали в судовій системі, присвятивши своє життя правосуддю. Всі ці роки виконували суддівську роботу з гідністю і показали себе як справжній професіонал. На Вашому прикладі служіння правосуддю виховується молоде покоління суддів, – зазначив голова суду в своєму виступі.

Від імені суддівського співтовариства Республіки Крим виступив Голова Ради суддів Республіки Крим Віктор Скляров. Вітаючи суддю він подякував колезі за багаторічну плідну працю і свій внесок у становлення судової системи республіки, а також вручив Почесну грамоту Ради суддів Республіки Крим.

Теплі слова подяки і привітання прозвучали в цей день і від колег суддів судової колегії у кримінальних справах Верховного Суду Республіки Крим Людмили Капустіною і Неллі Фаріна. Крім теплих слів і квітів, судді у відставці були вручені символічні подарунки, а також фотоальбом з пам’ятними подіями в професійній сфері.

З вітальним словом до судді звернувся колега суддя судової колегії у кримінальних справах Верховного Суду Республіки Крим Олег Лебідь, якому довелося попрацювати багато років з винуватцем торжества починаючи ще з міського суду.

Також, в ході урочистих зборів з поздоровленнями і добрими побажаннями на адресу суддів виступив голова судової колегії в цивільних справах Верховного Суду Республіки Крим Роман Новіков.

Від імені апарату Верховного Суду Республіки Крим виступила помічник голови суду Лариса Терновік. Вона подякувала суддю, який іде у відставку, за плідну роботу і неоціненний досвід.

У свою чергу, вже суддя у відставці Верховного Суду Республіки Крим Олександр Дмитрович Опанасюк тепло подякував керівництву Верховного Суду Республіки Крим, Рада суддів Республіки Крим, колег-суддів і працівників апарату суду за продуктивну співпрацю, взаєморозуміння і побажав вагомих успіхів і плідної роботи на благо законності і справедливості”.