У Зеленського відмовились від дебатів на Олімпійському серед глядачів
Володимир Зеленський. Фото: Getty Images/Global Images Ukraine

У Зеленського відмовились від дебатів на Олімпійському серед глядачів

Команда кандидата в президенти Володимира Зеленського відмовилась проводити дебати серед людей на НСК «Олімпійський». Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на ZiK.

Команда кандидата в президенти Володимира Зеленського відмовилась проводити дебати серед людей на НСК «Олімпійський». Про це розповів голова фракції БПП Артур Герасимов, інформує Прямий.

«Від самого початку пропозиція команди Порошенка була в дебатах всередині стадіону, серед людей: два мікрофони, ведучий і дебати по суті. І сьогодні ви вже чули наше звернення до команди Зеленського повернутись до цього формату дебатів серед людей. Ми звернулися до команди Володимира Зеленського не боятися людей, дебатувати серед них всередині стадіону. І ми звернулись до МВС з проханням забезпечити безпеку під час цих дебатів.

Крім цього, я особисто контактував з представниками штабу Володимира Зеленського сьогодні відносно цього питання і вони відмовились проводити дебати серед людей, по суті, всередині стадіону», – розповів Герасимов.

Нагадаємо, що Центральна виборча комісія дозволила перенести початок дебатів на Суспільному між Петром Порошенком і Володимиром Зеленським. Згідно з рішенням, початок дебатів між кандидатами в Президенти перенесли з 20:00 на 21:00 у п’ятницю.