Україна хоче зброї, якою зможе атакувати російські аеропорти. США дали відповідь
США хочуть розширити пакет підтримки України новими видами зброї EPA/Chris Kleponis

Україна хоче зброї, якою зможе атакувати російські аеропорти. США дали відповідь

Заступниця міністра оборони США Кетлін Гікс заявила, що Сполучені Штати готові розглянути можливість надання Україні зброї, яка б дозволила атакувати аеропорти росії, – повідомляє в середу, 13 квітня, «Голос Америки». Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на Польське радіо.

США хочуть розширити пакет підтримки України новими видами зброї. У вівторок Білий дім повідомив, що США працюють над передачею Україні артилерійських комплектів. Виявляється, це ще не все.

«Так, ми все ще аналізуємо види озброєння, які просять українці, щоб вони мали трохи ширше охоплення», – «Голос Америки» цитує слова заступниці міністра оборони США під час зустрічі з журналістами.

Проте Кетлін Гікс сказала, що не варто забігати наперед. «Поки ці пакети не будуть оголошені, я не хотіла б випереджувати рішення нашого президента», – сказала представниця міністерства оборони і зазначила, що найближчими днями буде відомо більше.

Кетлін Гікс додала, що США продовжуватимуть ділитися з українською стороною розвідувальною інформацією та надавати боєприпаси. .

RadioZET.pl/PAP/Л.І.