Україна й Ізраїль планують почати спільне виробництво безпілотників

Україна й Ізраїль планують почати спільне виробництво безпілотників

Ізраїль надає Україні допомогу у створенні реабілітаційного центру для військових у Дніпрі. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на ZiK.

Ізраїль надає Україні допомогу у створенні реабілітаційного центру для військових у Дніпрі. Про це повідомив посол Ізраїлю в Україні Джоел Ліон, передає РБК-Україна.

Відповідаючи на запитання про перспективи співпраці України та Ізраїлю в сфері військового виробництва, посол не виключив можливість виготовлення безпілотників.

«Ми перебуваємо в стані війни з іншою країною. Тому нам дуже важко, коли ми однією рукою повинні тримати щит, а іншою будувати нашу країну. Це ноу-хау, яке ми б хотіли розділити з Україною. Але, можливо, існує щось крім безпілотників, що ми могли виробляти спільно з Україною», – повідомив Ліон.

Посол також розповів, що зараз Ізраїль надає Україні допомогу у створенні реабілітаційного госпіталю для військових у Дніпрі.

«У війні важливо не тільки військове обладнання, але і дух людей. Щоб люди знову могли адаптуватися в суспільстві, коли вони повернуться з фронту. Ми працюємо над створенням реабілітаційного госпіталю в Дніпрі для того, щоб реабілітувати військових», – заявив Ліон.