Україна посилює захист кордону з Білоруссю

Україна посилює захист кордону з Білоруссю

Україна готова до можливих провокацій і посилює охорону кордону з Білоруссю, – заявив заступник голови МВС Євген Єнін. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на Польське радіо.

Україна посилює охорону кордону з Білоруссю, ми готові до можливих провокацій, – повідомив порталу РБК-Україна заступник міністра внутрішніх справ Євген Єнін.

«Ситуація на кордоні повністю контрольована. Сусідні країни повинні усвідомити, що українські кордони готові до подібних провокацій. Імовірні напрямки руху мігрантів в Україну вже прораховані», – сказав порталу РБК-Україна заступник міністра.
Політик додав, що на українсько-білоруському кордоні посилюються засоби безпеки та ресурси, щоб у разі потреби зупинити наплив мігрантів.

Заступник голови МВС України Євген Єнін оцінив, що ситуація на кордонах ЄС і Білорусі може загостритися. За його словами, спостерігається збільшення припливу мігрантів у прикордонні регіони України.

«Сусідні країни використовують гібридні технології,  збільшують наплив біженців  переважно в прикордонних регіонах України з метою дестабілізації суспільно-політичної ситуації. Це ганебна спроба створити в Україні міграційну кризу», – попередив український політик.

РАР/Л.І.