Українська компанія розробила перший і єдиний у світі сервіс .bepeam

Українська компанія розробила перший і єдиний у світі сервіс .bepeam

Українська компанія розробила перший і єдиний у світі сервіс для проведення конкурсів і розіграшів. Особливість сервісу у використання незалежного відкритого алгоритму для визначення переможця. Про це повідомляє Upmp.news.

Українська компанія розробила перший і єдиний в світі сервіс для проведення конкурсів і розіграшів. Особливість сервісу у використанні незалежного відкритого алгоритму для визначення переможця.

Що таке .bepeam

.bepeam – це єдина платформа для проведення по-справжньому чесних конкурсів з визначенням випадкового переможця. Головна особливість платформи – використання незалежного відкритого алгоритму для визначення переможця. Незалежний алгоритм виключає будь-яку можливість фальсифікації і підробки результату конкурсу. А так як він відкритий, будь-який учасник може переконатися в прозорості підсумку і перевірити результат за алгоритмом прямо на своєму комп’ютері.

Чому проведення конкурсів стало асоціюватися з негативом?

Проведення конкурсів вже давно стало популярним прийомом для залучення нової аудиторії. Останнім часом на подібні маркетингові ходи лягла пляма недовіри. Причинами тому стали: недобросовісні організатори, які дійсно проводять конкурси нечесно; сервіси, що не вселяють довіру, оскільки їх результати легко можливо сфальсифікувати; самі люди, які звинувачують організаторів у підробці підсумків і неможливість довести зворотне.

Завжди знайдуться ті, хто мислить принципом “якщо є лазівка, значить вона була використана”. До того моменту, поки процес проведення чесного розіграшу не стане настільки відкритим і доведеним, що ні у кого не залишиться сумнівів: “лазівок не існує”.

Чому .bepeam?

.bepeam – перша і єдина у світі платформа для проведення чесних конкурсів і розіграшів, в якому переможець вибирається випадковим чином на підставі відкритого алгоритму.

.bepeam – на результат конкурсу неможливо вплинути. Незалежний алгоритм виключає будь-яку можливість фальсифікації і підробки результату конкурсу.

.bepeam – єдина в світі платформа де можна перевірити результат.

.bepeam – це збереження репутації

“Тут все нечесно!”

“Результат підроблений!”

Знайоме? З такими коментарями після проведення розіграшу зустрічається кожен організатор. Як мінімум, для організаторів у цьому немає нічого приємного – все таки конкурси проводяться для підвищення позитивного сприйняття бренду. Більш того, хейтери починають масово скаржитися і занижувати рейтинг, що рівнозначно стає відчутним на репутаційних втратах.

Якщо конкурс проводиться на платформі .bepeam, репутація бренду не постраждає. Робота платформи заснована на простому і абсолютно прозорому алгоритмі визначення переможця. Неможливо ні передбачити, ні підробити результат під час проведення розіграшу, ні сфальсифікувати його після. Більш того, будь-який бажаючий може перевірити результат за алгоритмом прямо на своєму комп’ютері.

.bepeam: Робота з негативними коментарями

Проведення конкурсу на платформі .bepeam говорить про чесні наміри організатора і бажання провести конкурс відкрито і прозоро.

Якщо у вас проводиться розіграш на платформі і з’являються негативні коментарі, зі свого боку ми будемо працювати з подібним негативом. Йдеться про спілкування .bepeam з коментаторами, підтвердження репутації відкритої платформи з повністю прозорою системою роботи. А впевненість у чесності проведеного конкурсу впливає, в першу чергу, і на довіру до бренду.

.bepeam: Проведення закритих конкурсів

Платформа .bepeam дає можливість компаніям проводити закриті розіграші, які доступні тільки за посиланням або за запрошенням. Наприклад, це дозволяє проводити конкурси всередині компанії між співробітниками або своїми клієнтами. При цьому переможець визначається за тим же незалежним алгоритмом, а конкурс залишається прозорим і не заангажованим.

.bepeam: Постановка умов конкурсів

Організатор конкурсу виключно на свій розсуд визначає умови розіграшу для учасників. Платформа .bepeam не обмежує організатора і не впливає на їх постановку, якщо умови конкурсу не порушують законодавство або не суперечать внутрішнім правилам платформи (пропаганда наркотиків, порнографія, сепаратизм і т.д.).

Також організатор визначає необхідні дані для участі в конкурсі, серед яких можуть бути адреса пошти, номер телефону, нікнейм сторінки в Instagram або аккаунт в Facebook (якщо умовами конкурсу передбачено виконання дій на цих майданчиках).

Провести чесний і прозорий конкурс на .bepeam просто!

Розіграти приз з .bepeam дійсно легко:

1. Швидка реєстрація на платформі bepeam.com, можна для зручності використовувати аккаунт Facebook або Google
2. Заповнення картки конкурсу – опис призу, його фото, постановка умов участі в розіграші, обов’язкових полів з даними для учасників, часу проведення конкурсу, визначення лотерейного номеру.
3. Відразу після оприлюднення конкурсу на платформі, можна публікувати рекламні матеріали в соцмережах і висвітлювати розіграш серед аудиторії.
4. Система визначить переможця з незалежного алгоритму у встановлений час.
5. Організатор, переможець, а також всі учасники отримають повідомлення на електронну адресу з посиланням на сторінку з результатом розіграшу, де також є можливість провести перевірку і переконатися в чесності.

bepeam.com

[email protected]