Українська мережа ресторанів “Чорноморка” відкриває свій перший заклад у Варшаві
Фото зі сторінки “Чорноморки” у facebook

Українська мережа ресторанів “Чорноморка” відкриває свій перший заклад у Варшаві

Українська мережа ресторанів «Чорноморка» відкриває свій перший заклад у Варшаві. Відкриття ресторану відбудеться 9 грудня. Вхід вільний. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на Наш Вибір.

«Чорноморка» – українська мережа ресторанів, що спеціалізується на стравах з риби та морепродуктів. Перші заклади цієї мережі відкрились у Києві у 2013 році. В наступні роки компанія значно розширила свою географію: Вінниця, Чернівці, Івано-Франківськ. Після початку повномасштабної війни, мережа відкрила свої ресторани також в Румунії та Молдові.

В Польщі перша «Чорноморка» відкриється у Варшаві за адресою вул. Hoża 43/49, lok. 2. Відкриття закладу заплановане на п’ятницю, 9 грудня о 18:00.

Як зазначають організатори з відвідувачів вимагають лише гарний настрій, а ресторан запевнить «багато частувань: ігристе, мідії, рибну юшку, святковий торт … і, звісно ж, багато риби». Більше інформації про відкриття на сторінці у Facebook.

Варшавська «Чорноморка» буде відрізнятись від подібних закладів в України. Про особливості польського ресторану розповів маркетолог «Чорноморки» Іван Ліфінцев для БЖ. «Меню буде схоже на українське, але трохи адаптоване до поляків, бо ми поважаємо культуру країни, в якій відчиняємось. Наприклад, з’явиться польський журек. Але фірмова рибна юшка залишиться. Основний акцент зробили на свіжій рибі та морепродуктах», – розповідає Іван.

Також ресторан буде відрізнятись тим, що в ньому не буде офіціантів. Натомість буде вітрина зі свіжою рибою та морепродуктами. Відвідувачі самостійно можуть обрати, що вони хочуть й забрати продукти з собою або попросити, щоб їх приготували на місці. Ще однією родзинкою закладу стане басейн з устрицями. Гості закладу будуть самостійно ловити та відкривати молюсків.

А.В.

Джерело: Facebook, БЖ