Українське кіно у Вроцлаві: цикл „KinoUkraїna w kinie DCF” запрошує на кінопоказ

Українське кіно у Вроцлаві: цикл „KinoUkraїna w kinie DCF” запрошує на кінопоказ

Якісне українське кіно із сучасними героями і захоплюючими історіями? Запрошуємо переконатись на власні очі! Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Фільм «Коли падають дерева» (2018) режисерки Марисі Нікітюк – це історія пристрасного кохання молодої пари на фоні „відстойності” провінційного життя. Чи їхня драматична боротьба за власне майбутнє принесе їм щастя? Чи готове українське суспільство сприймати інакшість? І які магічні барви має світ, якщо поглянути на нього очима маленької дівчинки? В головних ролях талановиті молоді актори, а також феноменальна 4-річна Соня Халаїмова. Фільм, який хвалили, зокрема, за візуальні якості, називаючи „темною еротичною казкою”, отримав у міжнародній пресі схвальні рецензії (м.ін. в „The Hollywood Reporter”): „дебют, який розривають сміливість, талант і енергійна перспектива”, „новий подих зі Сходу”, „справжнє відродження українського кіно”, „яскравий приклад сучасної драми”.

Показ відбуватиметься в рамках циклу „KinoUkraїna w kinie DCF”, завдяки якому у Вроцлав потрапляє найновіше і найцікавіше українське кіно. Наш профіль на ФБ: @DCFKinoUkraina.

Dolnośląskie Centrum Filmowe, 16 березня (субота), 20:00.

Квитки: 16-20 zł I http://dcf.wroclaw.pl/repertuar