Українські партизани вбивають орків путіна в Мелітополі
Ілюстраційне фото Скріншот УСПР зі сторінки Запорізької обласної держадміністрації у мережі Фейсбук

Українські партизани вбивають орків путіна в Мелітополі

У Мелітополі українські партизани ліквідували російських військових високого рангу. Окупанти намагаються приховати цю інформацію. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на Польське радіо.

Українські партизани ліквідували у Мелітополі російських військових високого рангу, повідомляє Українська правда. Агресор намагається приховати результати втрат. У відповідь на дії українських партизанів, орки путіна 17 травня посилено перевіряли приватний транспорт.  

За інформацією Запорізької військової адміністрації, опублікованою на офіційному телеграм-каналі ОВА, Росія ймовірно готується до ведення довготривалої військової операції. У Запорізькій області окупанти активно здійснюють інженерні та фортифікаційні роботи, щоб за необхідності перейти до оборони.

При цьому загарбники, відповідно до телефонних перехоплень СБУ, заздрять, що в українців, які захищають Запорізьку область, є «Байрактари», а також із жахом очікують на нові постачання іноземної зброї Збройним силам України, – читаємо у повідомленні Запорізької ОВА.

pravda.com.ua, t.me/zoda.gov.ua/Д.Н.