«Укрзалізниця» призначає додатковий нічний потяг з Києва до Перемишля
Ілюстраційне фото pxhere.com/CC0 Domena publiczna

«Укрзалізниця» призначає додатковий нічний потяг з Києва до Перемишля

«Укрзалізниця» повідомила про запуск додаткового нічного потяга з Києва до Перемишля, який почне курсувати з 11 червня. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на Польське радіо.

«Укрзалізниця» запустить додатковий нічний потяг з Києва до Перемишля. Цей напрямок є популярним через можливість легкої пересадки в Перемишлі на потяги, які прямують до інших міст Польщі, а також до Австрії.

Потяг вирушатиме з 11 червня з Києва о 19:48 та прибуватиме до Перемишля наступного дня о 07:21. У зворотному напрямку потяг почне курсувати з 12 червня, вирушатиме о 18:39 та прибуватиме до Києва о 09:21. 

«Укрзалізниця» нагадує, що з 1 червня компанія PKP Intercity запроваджує нові правила оформлення безкоштовних квитків для біженців з України. Громадяни України матимуть право на безкоштовний проїзд лише на маршрутах з та до міст, розташованих на східному кордоні Польщі, а це: Холм, Дорогуськ, Люблін, Грубешів, Перемишль, Загуж, Ярослав та Ряшів.

Громадяни України можуть отримати безкоштовні квитки в касах зазначених міст або у провідника потяга, якщо поїздка починається з цих міст. Інші правила безкоштовного користування польською залізницею для біженців з України залишаються незмінними.

IAR/epravda.com.ua/Д.Н.