Урочистості з нагоди 27-ї річниці створення СБУ

Урочистості з нагоди 27-ї річниці створення СБУ

Як Глава держави, як Верховний Головнокомандувач ЗСУ, як українець, можу відповідально сказати – ми маємо відроджену ефективну контррозвідку, нову професійну Службу безпеки. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на сторінку фейсбук Петра Порошенка.

На рахунку Служби лише за минулий рік – припинення діяльності кількох агентурних мереж, що були створені російською військовою розвідкою. Виявлено понад 150 членів терористичних організацій “ДНР”/“ЛНР”, більше третини з яких затримано. Завдяки блискучим спецопераціям контррозвідки в серпні та вересні торік на контрольовану Україною територію було виведено двох т.зв. міністрів ДНР, а нещодавно – колишню начальницю танкового підрозділу бойовиків.

Маю честь сьогодні привітати вас із двадцять сьомою річницею створення СБУ. Бажаю вам непохитної віри у свою Вітчизну!

Урочистості з нагоди 27-ї річниці створення СБУ

Як Глава держави, як Верховний Головнокомандувач ЗСУ, як українець, можу відповідально сказати – ми маємо відроджену ефективну контррозвідку, нову професійну Службу безпеки. На рахунку Служби лише за минулий рік – припинення діяльності кількох агентурних мереж, що були створені російською військовою розвідкою. Виявлено понад 150 членів терористичних організацій “ДНР”/“ЛНР”, більше третини з яких затримано. Завдяки блискучим спецопераціям контррозвідки в серпні та вересні торік на контрольовану Україною територію було виведено двох т.зв. міністрів ДНР, а нещодавно – колишню начальницю танкового підрозділу бойовиків. Маю честь сьогодні привітати вас із двадцять сьомою річницею створення СБУ. Бажаю вам непохитної віри у свою Вітчизну!

Опубліковано Петром Порошенком Пʼятниця, 22 березня 2019 р.