Відбувся благодійний аукціон «Крила Перемоги» на підтримку Збройних Сил України

Відбувся благодійний аукціон «Крила Перемоги» на підтримку Збройних Сил України

Наприкінці квітня відбувся ініційований керівником Дніпровської райдержадміністрації Павлом Бабієм спільно з Київською міською військовою адміністрацією та Благодійним фондом Сергія Гулієва «Безпечний регіон» благодійний аукціон «Крила Перемоги» на підтримку Збройних Сил України. Про це повідомляє Upmp.news.

Всі кошти, які були зібрані під час благодійного заходу спрямовані виключно на підтримку ЗСУ.

Отож, учора очільник Дніпровського району Павло Бабій разом з Сергієм Гулієвим передав військовим партію тактичних кровоспинних турнікетів CAT (Combat-Application-Tourniquet) Generation 7. Ці джгути рекомендовані американським комітетом ТССС – організацією, яка розробляє алгоритми та стандарти надання першої догоспітальної допомоги для військової сфери. Дані стандарти та алгоритми впроваджуються в ЗСУ.

Окремо зазначимо, що передані військовим кровоспинні турнікети виготовлені за стандартами НАТО. Його активно використовують військовослужбовці США, країн-союзників альянсу НАТО та співробітники приватних військових компаній.

Павло Бабій відзначив Подякою Дніпровської РДА «За громадську та благодійну діяльність, активну життєву позицію, незламність духу та вагомий особистий внесок в гуманітарну допомогу Збройним Силам України» засновника Благодійного фонду «Безпечний регіон» Сергія Гулієва та вручив пам’ятний годинник.

«Тактичні турнікети – це дуже важливий елемент порятунку наших воїнів, адже якісний та правильно накладений турнікет – це життя і здоров’я людини», – підкреслив Павло Миколайович.

Довідково.
CAT (Combat-Application-Tourniquet) Generation 7 – останнє покоління всесвітньо відомого джгута САТ.

У 7 генерації турнікета CAT частково була змінена конструкція самого джгута: оновлена пряжка, збільшений компресорій, збільшені елементи фіксації, покращено кріплення велкро і транспортний маячок.