Відкрите тренування збірної України
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSnBXkwj71Vbh_9yoy-DW9u18hbPN4gTPC8c7wGdJdCV4DYOCPV9w

Відкрите тренування збірної України

У переддень відльоту до Латвії на черговий матч відбірного турнірну Чемпіонату світу-2019 національна чоловіча збірна України провела відкрите тренування. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на fbu.ua.

Підопічні Євгена Мурзіна у малому залі Палаці спорту продовжили працювати над командною злагодженістю з урахуванням наявності в ігрових схемах новачків Олександра Кобця та Володимира Геруна. Також повернувся до лав збірної України Юджин Джеттер, з появою якого від команди очікують нової якості гри.

Для журналістів підопічні Євгена Мурзіна залишили найвидовищнішу частину тренування – кидкові вправи. Під одним кільцем працювали Кольченко, Джеттер, Конєв, Лукашов, Кобець, Бобров. Протилежний кошик обстрілювали Пустовий, Мішула, Кравцов, Гладир, Зайцев і Герун. Пропустив тренування через погане самопочуття Олександр Липовий.

Наприкінці заняття Євген Мурзін і Пух Джеттер кілька хвилин обговорювали біля стенду певні тактичні напрацювання. Команда налаштована досягти максимального результату у цьому вікні відбірних матчів (23 лютого у гостях з Латвією, 26 лютого вдома зі Швецією).

Євген Мурзін, головний тренер збірної України:

– Фізичним станом хлопців я задоволений, атмосферою у колективі тим більше, усі працюють з бажанням. Думаю, з появою Пуха Джеттера команда виглядатиме по-іншому. Це і професіонал класний і людина гарна. Герун і Кобець – новачки збірної. Вони – майбутнє збірної України. Сподіваюся вони допоможуть нам у цьому відборі. Завдання перед командою на ці матчі відбору – тільки перемоги.

В’ячеслав Кравцов, капітан збірної України:

– Збори відбуваються посеред сезону, тому усі хлопці у гарній формі. Інша справа – мало часу на підготовку, тому робимо усе можливе, щоб підготуватися як слід до найближчих матчів. Атмосфера у команді чудова – з’явився Пух (Джеттер – ред.), дуже легко влився у колектив. Усі хлопці згуртовані, у доброму гуморі. Налаштовані на максимальний результат.

Юджин (Пух) Джеттер, гравець збірної України:

– Дуже радий повернутися до лав збірної України і зокрема до Києва. Це місто стало для мене рідним ще у сезоні 2007/2008 років (тоді Джеттер виступав за БК Київ – ред). Радий бачити знов хлопців – три роки, здається, промайнули, немов один день. Здається, ми не розлучалися, спілкувалися у мережі, я стежив за їхніми виступами. Відчуваю прекрасну робочу атмосферу у збірній України. Сподіваюся, принесу користь команді і у Латвії, і у Києві. Нас влаштують тільки перемоги.