Володимир Путін заявив, що «Росія не покине Донбас»
Владімір Путін pxhere.com – CCO “domena publiczna”

Володимир Путін заявив, що «Росія не покине Донбас»

Під час зустрічі з головними редакторами російських ЗМІ президент порушив також тему протестів у Росії. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на Польське радіо.

Президент Росії Володимир Путін заявив, що «Росія не покине Донбас». Під час зустрічі з головними редакторами російських ЗМІ Володимир Путін порушив також тему протестів у Росії. На його переконання, «певні сили використовують втому та роздратування росіян». Про це повідомляє кореспондентка Польського пресового агентства Анна Врубель.

На запитання про Донбас, Володимир Путін відповів, що при прийнятті будь-яких рішень «слід подумати про їх наслідки». Президент Росії одночасно запевнив: «Ми не покинемо Донбас, незважаючи ні на що».

Раніше російські мас-медіа повідомляли, що керівничка пропагандистського телеканалу RT Марґаріта Сімонян питала Владіміра Путіна, чи не прийшов час, щоби на Донбасі настало «російське літо».

Під час спілкування з головними редакторами російських ЗМІ Путін прокоментував теж протести на підтримку Алєксєя Навального.

«У всіх країнах світу, так само у нас, у людей проявляється втома, накопичується роздратування, незадоволення умовами, в яких вони живуть», – зауважив президент Росії.

Він теж переконував, що всюди, так само в країнах ЄС та США, «цю ситуацію використовують конфліктні сили», і так теж відбувається в Росії.

Російський президент наголосив, що закордонні держави ведуть проти Росії політику стримування, оскільки досягнення Росії їм не подобаються.

Ця політика, як наголосив Владімір Путін, почалася тоді, коли Росія почала ставати сильнішою після розпаду СРСР.

«Чим ми сильніші, тим сильніша політика стримування, яку проти нас ведуть», – сказав Владімір Путін.

PAP/Я.С.