Вижницька художниця Тетяна Глядченко: немає нічого неможливого!
Фото: Наталя Разиграєва

Вижницька художниця Тетяна Глядченко: немає нічого неможливого!

Про це повідомляє Upmp.news.

У Міжнародний день вишиванки відбулось знайомство з чарівною, творчою, неймовірно талановитою вижничанкою Тетяною Глядченко.

Тетяна художниця, творчий шлях якої почався ще з дитинства.

Фото: Наталя Разиграєва

“Вже з малих літ я знала, що стану художницею, тому закінчила Вижницьку художню школу, потім Вижницький фаховий коледж мистецтва та дизайну, а далі магістратуру в Чернівецькому національному університеті.

Фото: Наталя Разиграєва

Активно приймаю участь у міжнародних, всеукраїнських, обласних виставках, ярмарках, пленерах, на яких представляю авторські твори образотворчого мистецтва, в яких оспівана природа і краса рідних Карпат, а також вироби декоративно-прикладного мистецтва, в яких передаю символіку і традиції українського народу.

Фото: Наталя Разиграєва

Немає нічого неможливого!

Часто коли ідеш до мети, сумніви, страхи, думки інших людей, зупиняють тебе на шляху. Ще з дитячої художньої школи я почала приймати участь у виставках спочатку місцевих, потім Всеукраїнських, був і міжнародний пленер одненький. Та не завжди вдавалось пройти виставком. Буває приїдеш у Чернівці на обласний відбір, привезеш роботу а вона не пройшла і “тащиш” назад…Думки різні: що не так? Чому ні? Але всі такі ситуації роблять нас лише сильнішими.

Фото: Наталя Разиграєва

У моєму житті є якась така “штука” – називається “а вдруг”. Тобто як би не було страшно, важко – треба пробувати! Це пов’язано не тільки з виставками. Часто люди бояться сказати якісь важливі слова, думки своїм близьким, бо заздалегідь малюють у своїй голові негативну реакцію.

Фото: Наталя Разиграєва

Не дивлячись на ситуацію в Україні я продовжую приймати участь у різних міжнародних проектах і демонструю роботи, які передають автентичність нашого народу. Намагаюсь розвивати культуру на мистецькому рівні. Це мій спосіб боротьби з окупантами. А також мистецтво допомагає підтримувати моральний дух мене як митця і мого глядача.” – поділилась Тетяна.

Тетяно, пишаємось Твоїм талантом і бажаємо завжди вірити в Себе і ніколи не здаватись, залишатись такою ж неймовірно позитивною, усміхненою, наповненою і натхненною до нових творчих успіхів! Адже немає нічого неможливого!