Я повертаюсь до парламенту, тому що не можу байдуже спостерігати, як мою країну добивають до ручки

Я повертаюсь до парламенту, тому що не можу байдуже спостерігати, як мою країну добивають до ручки

На XXVII З’їзді Радикальної партії, на якому прийняли рішення про участь РПЛ в місцевих виборах та висунули Олега Ляшка кандидатом в народні депутати по 208 округу, лідер РПЛ розповів, чому йде до парламенту. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на Радикальну Партію Олега Ляшка.

«Українці за цей рік зрозуміли, що танців, плясок і жартів достатньо. Нам обіцяли золоті гори, подолання бідності і ще чорт знає що. Пройшов рік. Ці зелені невігласи, зелені клоуни мають все – у них більшість в парламенті, їхній уряд, їхні правоохоронні органи. Де посадки, де подолання бідності, де відновлення економіки, де нові робочі місця, де вирішення проблем людей? Немає, тому що вони абсолютно безнадійно далекі від людей, тому що в сьогоднішній владі немає жодного, хто б переймався проблемами села, вони не знають, з якого боку підійти до корови», – сказав Ляшко.

Політик зазначив, що не може стояти осторонь, коли бачить, що ця влада зробила з країною.

«Моя перемога – це не лише перемога Радикальної партії чи Ляшка. Це перемога кожного українця, який хоче жити достойно в рідній країні. Це перемога українського духу, української справи і української відповідальності. Це перемога українських селян, робітників, лікарів і вчителів. Наша перемога – це перемога здорового глузду. Ми повинні повернути здоровий глузд в державне управління, в український парламент, в українські органи влади. Ми – народна партія, тому що знаємо проблеми села і українців та знаємо, як їх вирішувати. Я повернуся до парламенту і дам їм таких чортів, що вони у мене будуть спати із відкритими очима!», – заявив Ляшко.

Прес-служба РПЛ