З України депортували громадянина Польщі, який працював тут 3 роки на заробітках

З України депортували громадянина Польщі, який працював тут 3 роки на заробітках

19 квітня працівники управління міграційної поліції в Рівненській області через пункт пропуску «Ягодин-Дорогуськ» видворили 39-річного громадянина Польщі. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Також йому видали заборону на в’їзд в Україну найближчі п’ять років. Як розповіли у Відділі комунікації поліції Рівненської області.

Як виявилось, громадянин Польщі проживав із 2018 року на території України, зокрема на Волині та Рівненщині, без будь-яких документів та без постійного місця реєстрації. Він переховувався від правоохоронців. Виявили його поліцейські 10 березня цьогоріч в одному із сіл колишнього Млинівського району.

Громадянин Польщі проживав у маленьких селах та працював у місцевих мешканців за їжу та незначну грошову винагороду. На такі “заробітки” він змушений був поїхати через те, що мав великі борги перед банками в Польщі і вирішив переховуватися від своїх кредиторів.

Як з’ясувалося, правопорушник покинув територію Польщі близько 10 років тому. З того часу він переховувався у різних країнах. Три останні роки він проживав в Україні.