Залужний вперше зустрівся у Польщі з генералом армії США Марком Міллі
Валерій Залужний та Марк Міллі. Фото, підготовлене та опубліковане Генштабом ЗСУ Офіційна сторінка Генштабу ЗСУ на Фейсбуці

Залужний вперше зустрівся у Польщі з генералом армії США Марком Міллі

Під час зустрічі Валерій Залужний подякував генералу Міллі за непохитну підтримку і допомогу, надану Сполученими Штатами та союзниками Україні. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на Польське радіо.

17 січня у Польщі відбулася перша особиста зустріч Головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного із Головою об’єднаного комітету начальників штабів США генералом Марком Міллі. Про це Генеральний штаб ЗСУ повідомив на своїй офіційній сторінці у фейсбуці.

«Подякував генералу Міллі за непохитну підтримку і допомогу, надану Сполученими Штатами та союзниками Україні», — зазначив Залужний.

У дописі також читаємо, що Головнокомандувач ЗСУ окреслив нагальні потреби української армії, задоволення яких прискорить перемогу над російською агресією.

Як пише інформаційне агентство США Associated Press, ця зустріч підкреслила зростаючі зв’язки між двома військовими та відбулася в критичний момент, коли війна РФ з Україною наближається до річної позначки.

Офіційна сторінка Генштабу ЗСУ у Фейсбуці, Associated Press/Х.П.