Зеленський і Філатов уклали парі

Зеленський і Філатов уклали парі

Реконструкцію верхньої частини Центрального мосту завершать до Дня міста. До цього часу тут повністю відремонтують дорожнє покриття, викладуть додатковий ряд деформаційних швів, протягнуть мережу тролейбусних ліній. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням Gazeta.ua.

Хід робіт 12 липня оглянули президент України Володимир Зеленський і мер Дніпра Борис Філатов.

“Ми стали єдиною громадою в Україні, яка за рахунок тільки міського бюджету зважилася виконати таку масштабну реконструкцію. До початку капітального ремонту Центральний міст був в жахливому стані. Зношені балки і металеві конструкції переправи могли викликати справжню катастрофу. Було багато труднощів: підрядник, який зривав усі терміни, додаткові роботи, які неможливо було передбачити до початку ремонту, ніхто не знав, в якому стані міст під асфальтом. Однак зараз ми можемо з усією відповідальність сказати, що вже на День міста Новий міст буде відкритий, і він буде повністю безпечним і комфортним для всіх учасників дорожнього руху “, – зазначив Борис Філатов.

Президент України в свою чергу запропонував Борису Філатову укласти парі, на яке мер відразу погодився: якщо ремонт моста не завершать до 14 вересня – Борис Філатов йде у відставку.