ЗСУ активно діють на Південному фронті
Южне, Одеська область, 16 серпня 2022 року PAP/Alena Solomonova

ЗСУ активно діють на Південному фронті

За даними Генштабу ЗСУ, вчора на Південному фронті українські війська знешкодили 73 російських солдатів, три танки, чотири реактивні системи залпового вогню з радіолокаційною станцією та п’ять бронетранспортерів. Окрім цього, був знищений склад із боєприпасами. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на Польське радіо.

Командування українського південного фронту повідомляє також про бойові дії з боку українців неподалік Миколаєва та Херсона, а також про знищення російського складу із боєприпасами. Також росіяни втратили за вчора на півдні 73 одиниці живої сили.

Українська авіація здійснила чотири бойові вильоти проти скупчень живої сили і техніки ворога. Артилерійським та ракетним вогнем було обстріляно близько 200 цілей з російського боку фронту. За оцінкою українського командування, це завадило росіянам у ремонті та використанні мосту в Новій Каховці, на північ від Херсону.

За даними Генштабу ЗСУ, вчора на Південному фронті українські війська знешкодили 73 російських солдатів, три танки, чотири реактивні системи залпового вогню з радіолокаційною станцією та п’ять бронетранспортерів. Окрім цього, був знищений склад із боєприпасами.

IAR/А.М.