Російські відьми провели спеціальний обряд на підтримку Путіна (відео)

Російські відьми провели спеціальний обряд на підтримку Путіна (відео)

«Хай буде Володимир Путін вірні шляхи бачити». Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на “Новая Эпоха”.

Окультна організація «Імперія найсильніших відьом» провела спеціальний обряд «Позаурочний магічне коло» на підтримку Росії і особисто президента Володимира Путіна.

У «Імперії відьом» вирішили, що російський президент, навіть отримавши на останніх виборах 77% голосів, все одно дуже потребує магічної підтримки.

В особняк в центрі Москви 5 лютого «злетілися» на метро і таксі кілька десятків жінок, які називають себе відьмами і практикуючих то, що вони вважають магією.

«Хто чує і не чує, хто бачить і не бачить, хто був, є і буде, слово моє не забуде – піднімися величчю сила Росії, направ шляху Володимира Путіна вірно і праведно – через слово моє».

Це одне з заклинань, які виголошували відьми під час обряду. Жодного портрета російського президента і ніяких інших окультних дій і ритуалів – тільки чорні плащі та книги в руках.

«Хай буде сила Росії міцнішати, нехай буде Володимир Путін вірні шляхи бачити. Велич Росії, і коронував Росію, наситивши витоком, стане сила наша ведовскіе «Імперії найсильніших відьом» милостивої, що пожвавить і підніме всю землю. Воістину! Воістину! »

Алена Полин, спадкова відьма, як вона себе називає, і засновниця «Імперії найсильніших відьом», пояснює, що обряд проводиться на благо Росії, а президент – це ж головна особа країни. «Влада – це якийсь такий сорбент: чого варті люди і ця країна, і про кого-то негативно говорити, про який-небудь президенті, ведующіе люди не повинні».

Інші відьми також досить лояльні до російського президента. Одна з них, Юліана Золотницкая, яка проводить грошові обряди і «чистить рід» за вченням головною ведуньі, впевнена, що «обов’язково потрібно підтримувати уряд, і Володимира Володимировича Путіна в першу чергу».

«В країні обстановка важка, і ми хочемо підтримати президента тими силами, якими ми володіємо», – каже відьма Ірина. На питання, чому важка обстановка і з ким бореться Путін, вона відповідає: «З усіма, хто на нього нападає. І ми хочемо цих злостивців, щоб вони замовкли ».

Для злостивців і ворогів російського президента ведуньі передбачили прокляття:

«Хто зі злом до нас приходить, хто зі злом від нас йде, хто шкодить і зло говорить, на віки вічні і нескінченні – прокляті вороги, вороги прокляті!».

Але хто такі вороги, учасниці магічного обряду сказати так і не змогли.

«Коло сили» розраховували спеціально – число, час, місце, розповідає Олена Полин. «Все досконально було вирахувано, щоб енергія пройшла правильно. І він спрямований був на поліпшення якості життя на землі через Росію. Але ми не можемо обходити стороною президента, який в країні, і, природно, допомогу йому ».

Сам обряд вдавав із себе тільки спільне читання книги головною московської ведуньі і тривав хвилин двадцять. Але відьми впевнені, що такий шабаш обов’язково повинен додати Путіну сил.