10 жовтня 2019 р. в м. Києві пройшов  2-гий міжнародний «RAIL,CARGO BUSINESS FORUM»
https://railcargo.business/

10 жовтня 2019 р. в м. Києві пройшов 2-гий міжнародний «RAIL,CARGO BUSINESS FORUM»

10 жовтня 2019р. в м.Києві пройшов організований Асоціацією «Український Логістичний Альянс» 2-ий міжнародний «RAIL,CARGO BUSINESS FORUM» з тематичною назвою «Rail innovations» значна частина якого була присвячена проблематиці цифрової трансформації українського ринку цифрових перевезень та іншим важливим питанням.

Для Польсько-Української Господарчої Палати (ПУГП), яку я представляю, тематика Форуму є надзвичайно важливою. Адже без нормального і ефективного транспорту важко собі уявити не тільки розвиток економіки кожної з наших країн, але також зростання взаємної торгівлі і побудову повноцінних відносин між нашими суспільствами.

3 цих міркувань ПУГП є співорганізаторами таких міжнародних заходів в Польщі, як Форум інтермодального Транспорту Fracht у Гданську, NaviRail в Щецині, а також Ваltiс Вusiness Forum в Свіноуйсцю, присвяченого співпраці в Регіоні АВС – Адріатичне, Балтійське, Чорне моря.

У вересні поточного року Палата організувала участь великої групи підприємців з польського Примор’я у конференції і виставці Тгаns Expo Odessa.


В даний час ми також займаємося підготовкою до візиту в Києві 23-25 жовтня 2019 року спеціальної ділової місії представників відомої міжнародної транспортної компанії TT-Line, яка з 1962 року займається морськими та іншими перевезеннями зокрема паромними в регіоні Балтійського моря та виявила активну зацікавленість в співпраці з українськими партнерами зокрема тими, які займаються транспортними потоками в напрямку Балтійське-Чорне Море, і зокрема реалізують проекти в сфері інтермодального транспорту і логістики.

Повертаючись до тематики 2-го міжнародного «RAIL,CARGO BUSINESS FORUM», в якому я мав можливість брати участь, то основні його дискусії і робота були розділені на наступні тематичні панелі та події:

Панель №1.

Цифрова трансформація українського ринку залізничних перевезень – ривок у майбутнє


Панель №2.

Інновації в українському вагонобудуванні та оперуванні рухомим складом. Погляд у майбутнє


 

Панель №3.

Освіта й професійна підготовка в цифрову епоху.

Також в рамках проведення форуму відбулась цікава публічна дискусія з топ-керівництвом АТ “Укрзалізниця”.


Особисто для мене участь в форумі була дуже корисною. Надзвичайно цікава тематика і якісні спікери, дуже багато нової практичної і фахової інформації в т.ч. такої яка дає грунт та ідеї для активізації розвитку відповідної польсько-української співпраці.


Зацікавлених запрошую ознайомитись з детальною інформацією про 2-ий міжнародний «RAIL,CARGO BUSINESS FORUM» за посиланням:
https://www.railinsider.com.ua/archives/9474
Велика подяка всім причетним за відмінний рівень підготовки і проведення заходу! Окремий респект роботу «Семенычу» і тим хто придумав інтегрувати його в програму Форуму?

Олег ДУБІШ

 

Олег Дубіш

Голова Правління БО «Благодійний фонд Польсько-Українського партнерства», Голова Ради Польсько-Української Господарчої Палати