23 серпня розпочне свою роботу 2га літня школа з нейромодуляції для рухових розладів

23 серпня розпочне свою роботу 2га літня школа з нейромодуляції для рухових розладів

MDS-Європейська секція 2-ї літньої школи з нейромодуляції для рухових розладів проводить навчвання для неврологів, нейрохірургів, медичних сестер та  працівників охорони здоров’я. Для всіх учасників є  унікальна можливість отримання підвищення кваліфікації щодо методів нейромодуляції з практичними заняттями. Учаснки заходу будуть мати можливість відвідувати  лекції та проводити дискусії за допомогою сесій із запитаннями та відповідями. Вони також будуть брати участь у семінарах, присвячених програмуванню діагностики, хірургічного планування, післяопераційного ведення хворих під керівництвом міжнародних експертів. Теми будуть зосереджені на всіх аспектах хірургії хвороби Паркінсона, дистонії, тремору та  з порушеннями руху у дітей.

Цей курс в більшості випадків призначений для неврологів, нейрохірургів та медсестер, які зацікавлені в спеціалізації з нейромодуляційної хірургії при порушеннях руху. Всі питання щодо програми та участі знаходяться за посиланням

https://mds.execinc.com/edibo/NMOD18DE/

 

Наталія Свиридова

Голова Всеукраїнської асоціації по неврології та рефлексотерапії, д.мед.н., професор, завідувач кафедри неврологіі і рефлексотерапії Національного університету охорони здоров'я України імені П.Л.Шупика (НУОЗ України імені П.Л.Шупика)