Беру участь у загальних зборах Polsko-Ukraińska Izba Gospodarcza

Беру участь у загальних зборах Polsko-Ukraińska Izba Gospodarcza

Підвели підсумки спільної діяльності у сфері розвитку польсько – української співпраці за 4 останні роки, поговорити про майбутнє.
Вітаємо незмінного президента з Польської сторони пана Яцека Пєхоту – екс-міністра економіки Польщі та знаного громадського діяча, який доклав багато зусиль для розвитку польсько-українських відносин з переобранням на посаду!
Вітаємо новообраного президента Польсько-Українська Господарча Палата в Україні пана Володимира Литвина ( не попередника з ВРУ) та бажаємо ефективної діяльності!
Також вітаємо з обранням головою ради з польської сторони колишнього Надзвичайного та повноважного Посла Республіки Польща в Україні пана Jan Pieklo, з української сторони поважного пана Олег Дубіш!
Вітаю віцепрезидентів з обох сторін!
Вітаю новообраних членів Ради Польсько-української господарчої Палати!
Дякую щиро колегам за довіру та переобрання мене до членів Ради Палати та керівництва комітету з питань співпраці з місцевим самоврядуванням по українській стороні!
Бажаю нам всім плідної роботи на ниві відновлення та відбудови України та розвитку польсько-українських відносин! 
Діана Баринова

Експерт з питань децентралізації та місцевого розвитку Національного інституту стратегічних досліджень, член Ради Польсько-Української Господарчої Палати, голова правління ГО «Польсько-українська аграрна асоціація», голова правління ГО «Центр розвитку місцевого самоврядування»