Чому варто взяти участь у виставці

Чому варто взяти участь у виставці

Кожен підприємець знає, скільки часу і роботи вимагає керування фірмою. Змагання з зростаючою конкуренцією та боротьба  за клієнта – це одні з ключових елементів, щоб утриматись на ринку. Отже, як розвивати свою фірму та знайти нових клієнтів? Однією з таких можливостей є участь у виставці.

III Східна виставка

24-25 січня 2019 року в Арені  G2A, Виставковому Конгрес-Центрі Підкарпатського воєводства в Ясьонці, відбудеться ІІІ Східна виставка. Як для учасників, так і для відвідувачів, це буде прекрасною можливістю для нав’язання нових парнерських зв’язків та безпосередньої  реклами своєї діяльності.

Дводенна III Східна виставка дасть можливість кожній компанії представити свої послуги чи товари. Участь у виставці – це чудова можливість безпосередньо охопити широке коло потенційних споживачів і тим самим представити їм свою пропозицію. У минулому році в Жешові виставлялось 92 експоненти, з  п’яти країн – Польщі, України, Румунії, Молдови та Італії. Компанії репрезентували більш ніж 20 галузей економіки. Успіхом для українських підприємців, які брали участь в II Східній виставці, стало те, що українські вікна і лампочки й досі знаходять покупців на польському ринку. Таким чином, участь у виставці – це можливість зав’язати хороші відносини з клієнтом, які можуть призвести до нової співпраці.

Чому варто взяти участь у виставці?

Виставка- це також можливість пізнання думок клієнтів та відвідувачів, котрі є нашими потенційними клієнтами, та шукають продуктів чи послуг, які їх зацікавлять. Завдяки цьому ми можемо особисто розповісти про нашу діяльність, що збільшує шанси, що ми запам’ятаємось. Участь у цьому заході дає шанс здобути контрагентів – набагато простіше познайомити зацікавлених із специфікою нашої діяльності і дізнатись про їх очікування під час безпосередніх розмов.  Дуже часто на виставках організовують бізнес-зустрічі, дискусійні панелі, конференції та фестивалі. Кожна така зустріч може стати чудовою нагодою до здобуття нових контактів.

Підсумовуючи, участь у виставці надає наступні переваги для учасників:

  • Презентація продукту,
  • демонстрація компанії на ринку;
  • можливість укладання договорів купівлі-продажу,
  • вплив на рішення клієнтів;
  • обмін та збір інформації про ринок,
  • розпізнання побажань клієнтів;
  • впровадження нових продуктів та послуг на ринок.

Звичайно, цих переваг може бути набагато більше, і все залежить від того, як ми використаємо участь у виставці та можливість реклами своєї фірми на ній.

Усіх зацікавлених участю у III Східній виставці, яка відбудеться в Жешові-Ясьонці – запрошуємо до реєстрації на веб-сайті Економічного Форуму.

 

Олександр Бондаренко

Заступник директора з міжнародного співробітництва Центру ринкових аналіз Польсько - української господарчої палати. Представник правління фірми Personalis sp. z.o.o.