Феєричне відкриття Champion Hall в КВЦ «Парковий» (фото)

Феєричне відкриття Champion Hall в КВЦ «Парковий» (фото)

5 квітня відбулося урочисте відкриття нового простору унікального формату. Champion Hall – це перший і єдиний в Україні комплекс, який об’єднав в собі Спорт Хаб, зал для інтелектуальних ігор, ресторан і караоке, розмістившись в КВЦ Парковий!

Цей феєричний вечір насправді був сповнений приємними сюрпризами: Василь Вірастюк за діджейським пультом, Катя Осадча, Юрій Горбунов та Слава Варда, що урочисто відкривали вечірку, неймовірно яскравий виступ шоу-балету Freedom, вишукані страви і нарешті – шалений та запальний виступ групи Mozgi. Столичний бомонд, зірки, артисти, спортсмени, відомі блогери, журналісти – кого тільки не було на масштабному відкритті Champion Hall!

 

 

 

 

 

 

В рамках заходу відбулася церемонія відкриття Залу спортивної слави України. Його експонатами стали гіпсові 3D-зліпки рук видатних українських спортсменів, чиї досягнення прославили Україну. Експозицію прикрасили зліпки Олександра Абраменко, Олександра Крикуна, Валерія Вигонського, Василя Вірастюка, Ельбруса Тедеєва, Наталії Добринської, Ольги Саладухи, Ганни Сорокіної, Стели Захарової, Юрія Чебана, Яни Шемякіної, Іллі Кваші, Станіслава Медведенка, Юлії Левченко і Олега Лісогора.

 

 

Спеціально для перегляду спортивних подій в комфортних умовах “простір чемпіонів” облаштовано окремою зоною з найбільшим full HD екраном в Східній Європі діагоналлю 370 дюймів (9,4 метра). А весь комплекс, в свою чергу, обладнаний ТБ-панелями для перегляду кількох матчів і поєдинків одночасно. Тепер насолоджуватися спортивними подіями, у колі друзів, стало ще простіше і приємніше!