"Хвороба Паркінсона та Альцгеймера" -  Наталія Свиридова

“Хвороба Паркінсона та Альцгеймера” – Наталія Свиридова

У Києві пройшла Школа невролога по хворобам Паркінсона та Альцгеймера.

13 вересня 2019 року пройшла ШКОЛА НЕВРОЛОГА ПО ХВОРОБАМ ПАРКІНСОНА ТА АЛЬЦГЕЙМЕРА за підтримки Громадської організації «Всеукраїнська асоціація по неврології і рефлексотерапії» на чолі з завідуючою кафедри неврології і рефлексотерапії НМАПО імені П.Л. Шупика, доктором медичних наук, професором Свиридовою Наталією Костянтинівною (Natalia K. Svyrydova).

Труфанов Є.О. д.мед.н., професор кафедри неврології і рефлексотерапії НМАПО імені П.Л.Шупика (Київ, Україна) представив слухачам оновлений майстер-клас: «Хвороба Паркінсона: етіологія, поширеність провісники, клінічні ознаки, діагностичні критерії, лікування» та «Атиповий паркінсонізм».

В рамках міжнародної співпраці учасники мали змогу прослухати майстер-клас «Швидкопрогресуюча деменція» від Dr. Mari Nilva Maia da Silva MSc, FRSM Національна лікарня неврології і нейрохірургії (Лондон, Сполучене Королівство).

Свиридова Наталія Костянтинівна (Natalia K. Svyrydova) представила тренінг:

«Судинна деменція: алгоритм діагностики та лікування» та провела цікавий неврологічний GRAND ROUND.

Бондаренко Г.С., к.мед.н., доцент кафедри неврології і рефлексотерапії НМАПО імені П.Л.Шупика (м. Київ, Україна) висвітлила у своєму майстер-класі «Когнітивні порушення при ХІМ» нові дані щодо лікування та діагностики даної проблематики.

Детальну інформацію щодо проведення наступних заходів, що організовує «Всеукраїнська асоціація по неврології і рефлексотерапії» можна отримати за телефоном +38(050)2020858. Також, якщо Ви хочете отримати консультацію від провідного спеціаліста, д.мед.н., професора, завідувача кафедри неврології і рефлексотерапії – Свиридової Наталії Костянтинівни, звертайтеся за адресою: м. Київ, вул. Багговутівська 1, неврологічний корпус №5, 2 поверх. Запис на консультацію та детальна інформація за конт.тел: +38 (050) 202-08-58.

Наталія Свиридова

Голова Всеукраїнської асоціації по неврології та рефлексотерапії, д.мед.н., професор, завідувач кафедри неврологіі і рефлексотерапії Національного університету охорони здоров'я України імені П.Л.Шупика (НУОЗ України імені П.Л.Шупика)