III Східна виставка - конкурс на найкращий стенд

III Східна виставка – конкурс на найкращий стенд

III Східна виставка – конкурс на найкращий стенд

ІІІ Східна виставка відбудеться вже через три тижні. Це найважливіша подія, що супроводжує XII Форум Україна-Європа. Компанії, які братимуть участь у виставці, представлятимуть такі галузі, як:  ІТ та сучасні технології, фінанси, страхування, будівництво, автомобільний транспорт та авіацію, легку промисловість, HR, а також туризм та спорт.

У минулій виставці участь взяли 92 учасники з п’яти країн – Польщі, України, Румунії, Молдови та Італії. Загалом, компанії представляли більше 20-ти секторів економіки. Українські та польські регіони та установи також мали свої стенди на виставці. Те ж саме буде й цього року. Завдяки цьому, Східна виставка стане можливістю не тільки представити пропозицію компанії та регіонів, але й налагодити співпрацю між ними.

ІІІ Східна виставка буде чудовою нагодою,  щоб представити флагманські продукти та регіональні пам’ятки. Захід матиме відкритий характер – доступ до виставкової частини буде безкоштовним для відвідувачів. Завдяки цьому будь-яка зацікавлена особа зможе ввійти на виставку.

Виставка відбудеться 24-25 січня 2019 року в Арені G2A Виставковому Конгрес Центрі Підкарпацького воєводства. Два дні виставки – це можливість пропагувати та рекламувати свої послуги та продуки. ІІІ Східна виставка також стане нагодою нав’язати ділові контакти, обмінятися досвідом, зустрітися з представниками адміністрації та бізнесу з таких секторів, як: інформаційні технології та сучасні технології, будівництво, транспорт, авіацію, легку промисловість, HR, а також туризм та спорт .

Під час ІІІ Східної виставки відбудеться також конкурс на Найкращий стенд ІІІ Східної виставки (головний приз: можливість організації рекламного стенду під час XXIX Економічного форуму в Криниці).

Всіх бажаючих взяти участь у ІІІ Східній виставці запрошуємо до реєстрації, яка доступна на сайті Економічного форуму!

Олександр Бондаренко

Заступник директора з міжнародного співробітництва Центру ринкових аналіз Польсько - української господарчої палати. Представник правління фірми Personalis sp. z.o.o.