III Східна виставка

III Східна виставка

Найважливішою подією, яка супроводжує ХII Форум Європа-Україна – є III Східна виставка. 24-25 січня 2019 року в Арені G2A Виставковому конгрес-центрі Підкарпацького регіону, зустрінуться учасники з декількох країн, щоб продемонструвати свої продукти або послуги.

Східна виставка спрямована для фірм, які бажають створити або розширити бізнес-співпрацю в регіоні Центральної та Східної Європи. Це загальна економічна подія, в якій можуть брати участь представники всіх секторів економіки.

Участь у Східній виставці – це прекрасна можливість для кожного підприємця – представляти свій бізнес та встановлювати бізнес-відносини. Про це свідчать попередні виставки, в тому числі і в 2018 році. В II Східній виставці взяли участь 92 експоненти з п’яти країн: Польщі, України, Молдови, Румунії та Італії. Вони представляли понад 20 галузей, у тому числі озброєння, ІТ, сучасні технології, автомобільну та енергетичну галузь, HR, легку промисловість, освітню галузь, транспорт, спорт, туризм та автомобільний транспорт. Учасники попередньої виставки мали можливість, на власному прикладі, дізнатись, як багато дає участь у такій події. Польськими дронами зацікавилось Міністерство оборони України, українські вікна зацікавили поляків, а українські лампочки засвітили у Польщі.

III Східна виставка – це два дні експозиції, 2000 м2 виставкового простору, можливість взяти участь у найбільшому заході, присвяченому Польщі, Україні та іншим європейським країнам. Це також можливість встановити нові безпосередні бізнес-контакти, обмін досвідом з іншими підприємцями, а також зустріч з представниками уряду та бізнесу.

Реєстрація на ІІІ Східну виставку доступна на веб-сайті Економічного Форуму. Запрошуємо Вас до участі!

 

Олександр Бондаренко

Заступник директора з міжнародного співробітництва Центру ринкових аналіз Польсько - української господарчої палати. Представник правління фірми Personalis sp. z.o.o.