Люди, тепер вами має пишатись кожен батюшка! Це неймовірно!

Люди, тепер вами має пишатись кожен батюшка! Це неймовірно!

Люди, тепер вами має пишатись кожен батюшка! Це неймовірно! Оце, я розумію, піст.

Такого місіонерського успіху ще не було. Нічого, що місіонерили не ми, а телевізор, але ж головне результат. Так ви ще не постували – гречку змели, консерви в дефіциті, тільки порожні полиці з під каш і крупи в магазинах. При чому, постують всі, постують навіть європейці, ті самі, які, начебто, безбожні. І що особливо вражає – постують за православним юліанським календарем!

Народ потягнувся до посту обома руками. Судячи по тому, що разом з гречкою змітають і туалетний папір, то видно, що піст людям дається непросто. Народ нині до посту незвичний, розслабились. Але нічого, народ старається.

Дехто думає, що люд гречкою і консервами хоче захиститись від короновірусу, бояться померти. Але ви не вірте! То все маніпуляції ворогів. Та і як такому можна повірити? Смішно! Ну, що за наївність, як так примітивно можна думати про людей? Кожному ж понятно, що від короновірусу потрібні ліки, а не консерви, а гречка від смерті не спасе. Всі то розуміють, не треба народу голову дурити. То люди постують! Люди каються. Люди готуються до смерті. Так, ніхто не знає кому й коли, але готуватись треба, бо підуть всі і кожен. Люди зрозуміли! До людей дійшло. І слава Богу.

Ви ж, людоньки добрі, не забудьте тільки, що піст і гречку треба з молитвою поєднувати обов‘язково. І в Європу то передайте, бо вони не навчені може, не знають. Молитись треба обов‘язково, інакше то все в пусту, і вийде так, що ти то ніби і постував, а тут смерть прийшла, а ти без молитви, з одною гречкою і що? Запам‘ятайте, а то й запишіть десь ручкою собі, бо як інет вирубають, то ви не зможете сюди зайти, щоб собі то нагадати – піст і молитва! До поста молитву.
І щоб ви всі були мені здорові.