Мала виступ в одній з дискусій European Economic Congress Katowice, Poland

Мала виступ в одній з дискусій European Economic Congress Katowice, Poland

Мала виступ в одній з дискусій European Economic Congress Katowice, Poland.
Тема – роль та сила жінок у війні.
Розказала про тих, з ким давно співпрацюю- про наших героїчних жінок – голів громад, які вже більше року стоять на захисті своїх територій, людей та протистоять російській агресії – забезпечують роботу інфрастуктури, боряться з наслідками «прильотів», координують пошук та доставлення гуманітарної допомоги, евакуюють людей, приймають ВПО, продовжують надавати адміністративні послуги!
А головне заряджають своїх жителів громад надією, енергією і вірою в Перемогу!
Так, я про Марія Черненко, Ірина Карабут, Галина Турбаба, Оля Козырева, Галина Мінаєва, Oxana Suprun і багатьох інших!
А ще наші жінки – голови громад ( багато хто з них керівниці військових адміністрацій ) вже сьогодні шукають ресурси для відновлення територій , інвесторів для місцевого бізнесу, партнерів для співпраці у європейському середовищі.
Дякую щиро всім нашим українським жінкам за щоденну боротьбу, польським жінкам за солідарність та підтримку!
Дякую колежанкам Joanna Burnos, Weronika Olena Marczuk, Natalya Karpenchuk-Konopatska, Михайлина Скорик-Шкарівська, Кіра Рудик, Helen Barnes за вашу діяльність і стійку позицію.
Ми переможемо!
Слава ЗСУ!
Діана Баринова

Експерт з питань децентралізації та місцевого розвитку Національного інституту стратегічних досліджень, член Ради Польсько-Української Господарчої Палати, голова правління ГО «Польсько-українська аграрна асоціація», голова правління ГО «Центр розвитку місцевого самоврядування»