Не прогав свій шанс відвідати Школу невролога у місті Хмельницький

Не прогав свій шанс відвідати Школу невролога у місті Хмельницький

Шановні колеги, лікарі!

Запрошуємо Вас прийняти участь 6-7 квітня 2019 року у Школі неврологів, що проводиться за ініціативи громадської організації «Всеукраїнська асоціація по неврології та рефлексотерапії» на чолі з д.мед.н., професором, завідувачем кафедри неврології і рефлексотерапії Національної медичної академії післядипломної освіти імені П.Л.Шупика, голови ГО «Всеукраїнська асоціація по неврології та рефлексотерапії» – Свиридовою Наталією Костянтинівною та при підтримці кафедри неврології і рефлексотерапії Національної медичної академії післядипломної освіти імені П.Л.Шупика.

Школа неврологів – це новий формат навчання в Україні не тільки для лікарів-неврологів, а й для сімейних лікарів, терапевтів, кардіологів, ендокринологів, травматологів та фізіотерапевтів, які прагнуть розширити свої знання з проблем діагностики та лікування неврологічних хвороб та отримати найновіші дані не тільки від провідних спеціалістів України, а і топових науковців ближнього і дальнього зарубіжжя (США, Канада, Сполучене Королівство).

Під егідою «Всеукраїнської асоціації по неврології та рефлексотерапії» 6 та 7 квітня 2019 року на «Школу неврологів» запрошено спікерів із Сербії, Сполученого Королівства.

Організатори приготували для учасників Школи неврологів особливий майстер-клас від Carlo Canepa-Reggio – MSc, FRSM, MRCP, доктора медичних наук, професора Універсистетської лікарні Джеймса Пейджа, консультанта відділення реабілітації (Норфлок, Сполучене Королівство – «Хвороба мотонейронів», що є провідним спеціалістом з хвороб мотонейронів.

Професор Свиридова Наталія Костянтинівна проводитиме ряд майстер-класів за темами: інсульт, черепно-мозкова травма, демієлінізуючі захворювання, біль у спині, полінейропатії.

Учасники Школи неврологів матимуть змогу прийняти участь у неврологічному Grand Round з розбором цікавих клінічних випадків, де будуть представлені відео з неврологічним оглядом, розбором клінічних ознак та розглядом анамнезу пацієнтів з різноманітними руховими розладами, спадковими, нейродегенеративними захворюваннями. Такі неврологічні Grand Round створені для тренування клінічного мислення лікарів і обміну досвіду у діагностиці та лікування різних нервових хвороб.

Професор Труфанов Євген Олександрович представить слухачам майстер-класи за тепою: хвороба Паркінсона, порушення сну, нейропатичний біль, когнітивні порушення т адеменція.

Школа неврологів проходитиме 6-7 квітня, у м. Хмельницький, готель «Либідь-ПЛАЗА», вул. Кам’янецька, 21, Великий Конференц-хол (конт.тел: +38(050)2020858)

Також, якщо Ви хочете отримати консультацію від провідного спеціаліста, д.мед.н., професора, завідувача кафедри неврології і рефлексотерапії – Свиридової Наталії Костянтинівни, звертайтеся за адресою: м. Київ, вул. Багговутівська 1, неврологічний корпус №5, 2 поверх. Запис на консультацію та детальна інформація за конт.тел: +38 (050) 202 08 58.

Наталія Свиридова

Голова Всеукраїнської асоціації по неврології та рефлексотерапії, д.мед.н., професор, завідувач кафедри неврологіі і рефлексотерапії Національного університету охорони здоров'я України імені П.Л.Шупика (НУОЗ України імені П.Л.Шупика)