Партнерська зустріч: Стратегія утвердження української національної та громадянської ідентичності

Партнерська зустріч: Стратегія утвердження української національної та громадянської ідентичності

Партнерська зустріч: Стратегія утвердження української національної та громадянської ідентичності.
Сьогодні, 01.02.2024, брала участь у партнерській зустрічі «Стратегія утвердження української національної та громадянської ідентичності на період до 2030 року: наступні кроки».
Мета заходу: “посилення партнерства різних секторів задля ефективної імплементації Стратегії утвердження української національної та громадянської ідентичності”.
З великою приємністю з представниками Міністерство освіти і науки України, Міністерство оборони України, Міністерство внутрішніх справ, Міністерство молоді та спорту України обговорили питання утвердження української національної та громадянської ідентичності у системі позашкільної освіти, діяльності закладів позашкільної освіти.
Важливим пріоритетом в утвердженні української національної та громадянської ідентичності є формування системи кадрового забезпечення.
Зокрема, підготовка педагогів позашкільної освіти, що здійснюється у рамках ОП «Позашкільна освіта» за спеціальністю 011 Освітні, педагогічні науки.
Вдячні Міністерство освіти і науки України за підтримку позашкільної освіти.
Олена Биковська

Президент Міжнародної асоціації позашкільної освіти (IAASE), голова Громадської ради при Державній службі якості освіти України, завідувач кафедри позашкільної освіти НПУ імені М.П.Драгоманова, доктор педагогічних наук, професор, заслужений діяч науки і техніки України