Разом з головами громад з різних областей України беремо участь у Конгресі відбудови України "COMMON FUTURE"

Разом з головами громад з різних областей України беремо участь у Конгресі відбудови України “COMMON FUTURE”

Разом з головами громад з різних областей України беремо участь у Конгресі відбудови України “COMMON FUTURE”, Познань, Республіка Польща.
Наша Polsko-Ukraińska Izba Gospodarcza є співорганізатором цієї події.
Про спільне майбутнє, підходи до відбудови України, бачення спільного розвитку, бізнесу говорили під час стратегічної сесії та панельних дискусій.
Форум проходить під патронатом та за участі пані Jadwiga Emilewicz – державного секретаря Міністерства фондів розвитку та регіональної політики Польщі, уповноваженої Уряду Республіки Польща з питань польсько-українського співробітництва в галузі відновлення та розвитку.
В рамках форуму взяла участь в обговоренні ролі і конкретних кроків ОМС у розвитку місцевої економіки, підтримки малого та середнього бізнесу зараз, в умовах війни.
Розповіла про наші проєкти, запропонувала розширювати співпрацю – партнеритися на рівні громад та гмін і розвивати партнерства представників бізнесу та громадського сектору двох країн.
Маленькими кроками до великих справ.
День цікавих зустрічей, нетворкінгу, спільних ідей.
Продовжуємо працювати на Перемогу!
Польща наш найближчий партнер!
Діана Баринова

Експерт з питань децентралізації та місцевого розвитку Національного інституту стратегічних досліджень, член Ради Польсько-Української Господарчої Палати, голова правління ГО «Польсько-українська аграрна асоціація», голова правління ГО «Центр розвитку місцевого самоврядування»