Судді які з прокурорами служать злочинцям і владі та блокують свободу слова, стають і самі злочинцями (фото + відео)

Судді які з прокурорами служать злочинцям і владі та блокують свободу слова, стають і самі злочинцями (фото + відео)

Величезні очікування мас про смачну і здорову їжу перетворилися на великий пшик, тепер ми спостерігаємо системну роботу влади на згортання всіх інститутів громадянського суспільства в Україні. Один з яких, самовираження і свобода слова.

Конституція України Стаття 34. Кожному гарантується право на свободу думки і слова, на вільне вираження своїх поглядів і переконань. Кожен має право вільно збирати, зберігати, використовувати і поширювати інформацію усно, письмово або в інший спосіб – на свій вибір.

Всі, хто порушує Конституцію України, є злочинцем, отже всі фігуранти даної публікації ними і є, отже – 25 грудня київський апеляційний суд в складі колегії: Ігоря Паленика, Олега Прісняжнюка і Віктора Глиняного, наскільки відомо зі ЗМІ цілком успішні «бізнесмени».

Ігор Паленик, Вікторг Глиняний, Олег Присяжнюк,
Ігор Паленик, Вікторг Глиняний, Олег Присяжнюк

Один засадив Луценко, другий захистив Труханова, третій відпустив Іванющенко і забезпечив власне сімейство 7 квартирами і 4 будинками в Києві. Тепер «солодка трійця» зайнялася свободою слова, вірніше не свободою, де як видно преса для них як кістка в горлі і тому вони залишили в силі рішення Печерського суду.

Це абсурдне рішення якій ухвалив суддя Вовк,  фігурант маси журналістських публікацій і зірка Ютюб, полягає в тому, що він визнав 17 інформаційних сайтів,  проукраїнських і патріотичних таких як УкрПресс Інфо https://blogs.korrespondent.net/  https://enigma.ua/ та інших поза законом, він захотів так і вирішив за підтримки прокурора Козуба, також не “менш” популярного в мережі  ….

В результаті суди зобов’язали операторів заблокувати інтернет ресурси, благо, що багато провайдерів проігнорували це ідіотське рішення.

Суддя Вовк, прокурор Козуб

Причому все це було зроблено в липні на прохання, Жені Шевцова і Оленки Дегрик, як розуміємо зовсім не безкоштовно пройдисвітів про це ми писали в попередній публікації

Дегрик і Шевцов заблокували сайти руками прокурора Козуба і судді Вовка щоб викрити себе — подробиці резонансної справи

Дерік, Шевцов

Игорный бизнес и деньги из ОРДЛО: о семейном бизнесе Евгения Шевцова и Алены Дегрик

Ця зграя (шайка-лейка) об’єдналася щоб апробувати ось такий простий як двері спосіб закрити рота свободи:слова. Причому цей метод став широко застосовуватися і до інших інформаційних ресурсів і блогерів.

Як бачимо Україну поетапно і системно перетворюють на країну третього світу, з драконівськими законами, ручними суддями-маріонетками, прокуратурою і силовими структурами на службі в олігархів і злочинців.

Влада проти ЗМІ: Чому українські журналісти опинилися під загрозою

Наші видання подаватимуть скарги до Верховного суду і в міжнародні організації на суцильне свавілля, яке чиниться в сфері захисту свободи слова і прав людини щодо доступу до інформації. Адже недарма «слуги» у відкриту вирішили «прикрутити» свободу слова …

Нардеп «Слуги народу»: Пора приглушити свободу слова і фільтрувати мову

Тому в Україні ситуація зі свободою слова набуває загрозливого характеру – тиск на журналістів та незалежні медіа посилюється. Чиновники мають намір відкривати кримінальні провадження і в подальшому, тому тільки від нас об’єктивних журналістів і всього прогресивного суспільства залежить як ми зможемо протистояти загрозам, а саме це об’єднання і боротьба на всіх інформаційних фронтах.

Вдячний всім сайтам та ЗМІ, які приєдналися до висвітлення цієї проблеми в мережі. Зробимо покидьків відомими.

Безпрецедентний наступ на свободу слова в Україні. Заблоковано десятки сайтів.

Як поліція фальсифікує справи та рішення суду для здійснення тиску на вільні та незалежні ЗМІ — звернення

Власник Ukrpress.info подав апеляцію на рішення суду щодо блокування сайту видання

Апеляційний суд по блокуванню інформаційних сайтів перенесений через ігнор прокурора

О. Воронцов , джерело ukrpress.info