Всесвітній День жіночого підприємництва в Україні

Всесвітній День жіночого підприємництва в Україні

Сьогодні Всесвітній День жіночого підприємництва!
19 листопада мав приємність побувати на урочистій події в Домі урочистих прийомів Кабінету Міністрів України («Малий Маріїнський палац»), з нагоди святкування Всесвітнього Дня жіночого підприємництва в Україні (Women’s Entrepreneurship Day – WED). Давно не був в такій Прекрасній Компанії !!! ???
День жіночого підприємництва – це глобальна ініціатива, спрямована на підтримку і розширення прав і можливостей жінок підприємниць в усьому світі, започаткована Венді Даймонд (США), під егідою ООН, 19 листопада 2014 року.
Україна долучилась до святкування цього Дня у листопаді 2016 року. І ось вже 3 рік поспіль, очолювана Веронікою Марчук Міжнародна Амбасада Жінок-Підприємниць в Україні збирає жінок-підприємниць на це свято, щоб відзначити їх вагомий внесок в розвиток суспільства, держави та надихнути на нові звершення.
Привітати жінок-підприємців сьогодні прийшло багато шановних гостей. Серед них третій Президент України Віктор Ющенко та Голова Представництва ЄС в Україні, Посол Хюг Мінгареллі.
З Святом Вас Дорогі Наші Жінки-Підприємці! Окремі гратуляції і респект Вероніці Марчук і її чарівним коліжанкам за яскравий і відмінно організований захід!

Олег Дубіш

Голова Правління БО «Благодійний фонд Польсько-Українського партнерства», Голова Ради Польсько-Української Господарчої Палати