Юридичні, бухгалтерські та торговельні консультації під час ІІІ Східної виставки

Юридичні, бухгалтерські та торговельні консультації під час ІІІ Східної виставки

Вже за декілька днів відбудеться наступна Східна виставка. 24-25 січня 2019 року Арену G2A в Жешові відвідають експоненти не лише з Польщі, але й з інших європейських країн.

Юридичні, бухгалтерські та торговельні консультації під час ІІІ Східної виставки

Під час ІІІ Східної виставки одним з учасників буде фірма Optimum Consulting Group, яка завдяки своїй високоспеціалізованій та незалежній корпорації, протягом 10 років, надає комплексні послуги для польських інвесторів, що виходять на український ринок, та українських підприємців, які очолюють бізнес у Польщі. Група OCG побудувала міжнародну команду фахівців, серед яких спеціалісти у сфері права, бухгалтерського обліку та економіки,  що надають послуги на найвищому рівні.

Аби  задовольнити очікування, як експонентів, так і гостей виставки, досвідчені фахівці та експерти з Optimum Consulting Group у визанчених годинах надаватимуть консультації з наступних тем:

Години Zakres doradztwa Doradca
11:00 18:00 Експансія на український ринок: шанси та загрози. Консультації в сфері українського ринку (польська, німецька мови) ринку Агнєшка Шарек-Бетлея Директор з розвитку

ТОВ SYNTRADE

11:00 18:00 Ексансія на польський ринок. Консультацій в сфері польського та європейського ринків (польська, українська, російська мови) Олександр Бондаренко Президент OCG Ukraine
11:00 18:00 Впровадження іноземних інвестицій в Польщі та Україні. Іноземне інвестування в Польщі та Україні. Маріуш Тивонюк Співвласник юридичної фірми Tywoniuk & Lewandowski
15:00 16:00 Податкові та бухгалтерські консультації  у сфері послуг і продажу товарів за межами ЄС. Агнєшка Тивонюк

Президент OCG Polska

17:00 18:00 Працевлаштування іноземців у Польщі. Катажина Оліва юрист юридичної фірми Tywoniuk & Lewandowski

Спеціалісти Групи OCG служать своїми знаннями також у рамках стенду PAIH.

Всіх зацікавлених зустріччю з експертами Групи OCG – запрошуємо до контакту, а також до відвідання нашого стенду під час III Східної виставки.

Маріуш Тивонюк

Керуючий партнер юридичної компаній Tywoniuk & Partners, Директор Центру ринкових аналіз Польсько-української господарчої палати. У 2015 році нагороджений Світовим банком відзнакою за внесок у розвиток підприємництва.