Земля, цензура і дешевий популізм — хто і для чого «розводить» українців?

Земля, цензура і дешевий популізм — хто і для чого «розводить» українців?

Пару слів про те, як більшість українців стають піддослідними кроликами в експериментах бізнес/політичних сил і певних суб’єктів на шляху в рабство.

Простіше кажучи, в Україні будується чітка стратегія спрямована на усунення конкуренції і перетворення громадян на рабів-кріпаків. Для цього використовуються найдавніші інструменти, такі наприклад як розділяй і володарюй (Divide et impera), наступний елемент пропаганди це дешевий популізм, де грають на емоціях, наприклад «Допоможемо пенсіонерам Донбасу», «Поганий мир кращий за хорошу війну», «Землю селянам- воду матросам» .

Під шумок розведення сил купують електрику у агресора, патріотів кидають за ґрати і масово зачищають інформаційний простір. Семимильними кроками настає жорстка цензура, пачками блокують сайти, свобода слова під реальною загрозою, добралися вже й до соціальних мереж.

Судова система і силові структури перетворюються на каральні органи на службі у влади і олігархів, повсюдно порушуються права людини, інститут місцевого самоврядування «наказав довго жити».

Поняття держави спотворене по суті, люди не вірять і не довіряють, тому змушені сподіватися самі за себе, соціальні гарантії зведені практично до нуля, а натомість присутній суцільний популізм.

Причому чинна влада, яка вже півроку рулить, у всьому звинувачує попередників, ніяких реальних змін на краще ніхто не бачить, починаючи від цін на продукти, комунальні платежі і т.д. і знову по телевізору популісти кажуть, що так треба, що це добре, що хліб подорожчає в 3 рази, значить буде промисловість працювати і інша єресь.

В тому, уповільнення відчувають все, прихильники «Слуг народу» стрімко критикують своїх недавніх кумирів і жахаючись думають про завтрашній день.

Всюди спостерігається розгул бандитизму, рейдерських захоплень, грабежів, а поліція замість боротьби зі злочинністю знову-ж полює за патріотами.

Український парламент перетворився в Балаган, де одні депутати викликають повій прямо під час сесії, інші в минулому педофіли-насильники, це ще один показник критичної ситуації в суспільстві, де законодавчий орган стрімко перетворюється в статевий.

Як відомо більшовизм поставив на коліна Росію, нашкодив Україні і фактично знищив сотні мільйонів людей по всьому світу.А український ЗЕ-більшовизм від «Слуг народу» попахує 1937 роком.

Питання продажу землі застосовується, по-перше як розмінна монета, а по-друге як інструмент впливу і поневолення мас. Так-же як і банківська сфера. Дивіться, що виходить, олігархат в особі того-ж Коломойського бере під свій контроль основний ресурс держави, землю, і фактично стає мегалатіфундістом, тепер українці в заручниках і потрапляють в статус «кріпаків».

Крім того, банківський монстр ПриватБанк підминає під себе інші фінансові структури, будуть активно роздавати кредити, які затягнуть ярмо на шиях у доповненні до земельної кабали.

Вже сьогодні помітно послаблюється обороноздатність країни і ми знову потрапляємо в орбіту жорсткого контролю кремля, далі можна забути про НАТО і Євросоюз. А що буде далі, самому Богу не відомо, але повірте, Путін в цей раз милувати не буде, однак все в ваших руках та головах, включайте мозок на всю котушку, інакше буде пізно …

Олексій Воронцов