Зустрічайте "Школу неврологів" у місті Миколаїв

Зустрічайте “Школу неврологів” у місті Миколаїв

Шановні колеги, лікарі!  Запрошуємо Вас прийняти участь 1-2 червня 2019 року у Школі неврологів у м.Миколаїв, що проводиться за ініціативи громадської організації «Всеукраїнська асоціація по неврології та рефлексотерапії» на чолі з д.мед.н., професором, завідувачем кафедри неврології і рефлексотерапії Національної медичної академії післядипломної освіти імені П.Л.Шупика, голови ГО «Всеукраїнська асоціація по неврології та рефлексотерапії» – Свиридовою Наталією Костянтинівною та при підтримці кафедри неврології і рефлексотерапії Національної медичної академії післядипломної освіти імені П.Л.Шупика.

На Вас чекає новий формат навчання в Україні, що орієнтований не тільки на лікарів-неврологів, а й на сімейних лікарів, терапевтів, кардіологів, ендокринологів, травматологів та фізіотерапевтів, які прагнуть розширити свої знання з проблем діагностики та лікування неврологічних хвороб та отримати найновіші дані не тільки від провідних спеціалістів України, а і топових науковців ближнього і дальнього зарубіжжя (Сербія, Канада, Сполучене Королівство, Австралія).

Слухачі матимуть змогу прийняти участь в ОНОВЛЕНОМУ ФОРМАТІ ШКОЛИ НЕВРОЛОГА: акцент тільки на КЛІНІЧНИЙ РОЗБІР ХВОРИХ ( НЕВРОЛОГІЯ + КАРДІОЛОГІЯ + ЕНДОКРИНОЛОГІЯ + ТЕРАПІЯ).

 Учасники Школи неврологів приймуть участь у неврологічному Grand Round з розбором цікавих клінічних випадків, де будуть представлені відео з неврологічним оглядом, розбором клінічних ознак та розглядом анамнезу пацієнтів з різноманітними руховими розладами, спадковими, нейродегенеративними захворюваннями. Такі неврологічні Grand Round створені для тренування клінічного мислення лікарів і обміну досвіду у діагностиці та лікування різних нервових хвороб.

Професор Свиридова Наталія Костянтинівна проводитиме ряд майстер-класів за темами: інсульт, черепно-мозкова травма, демієлінізуючі захворювання, біль у спині, полінейропатії.

Професор Труфанов Євген Олександрович представить слухачам майстер-класи за темою: хвороба Паркінсона, порушення сну, нейропатичний біль, когнітивні порушення та деменція.

Крім того, організатори представлять для учасників Школи неврологів особливий майстер-клас від Бена Бартона (Ben Burton), доктора медичних наук, професора, директора з досліджень та розвитку Університетської лікарні Джеймс Пейдж (Велика Британія), — відому неврологам усього світу лекцію «Ураження диска зорового нерва при розвитку патології нервової системи: діагностичний алгоритм та тактика ведення хворих».

Школа неврологів проходитиме 1-2 червня, у м. Миколаїв, конт.тел: +38 (050) 202 08 58

Також, якщо Ви хочете отримати консультацію від провідного спеціаліста, д.мед.н., професора, завідувача кафедри неврології і рефлексотерапії – Свиридової Наталії Костянтинівни, звертайтеся за адресою: м. Київ, вул. Багговутівська 1, неврологічний корпус №5, 2 поверх. Запис на консультацію та детальна інформація за конт.тел: +38(050)2020858.

 

Наталія Свиридова

Голова Всеукраїнської асоціації по неврології та рефлексотерапії, д.мед.н., професор, завідувач кафедри неврологіі і рефлексотерапії Національного університету охорони здоров'я України імені П.Л.Шупика (НУОЗ України імені П.Л.Шупика)