8-20 квітня 2018 року у місті Свіноуйсьце відбудеться 10 ювілейний "Baltic Business Forum 2018"
http://www.pol-ukr.com/wp-content/uploads/2018/02/BBF-2018_BANNER-550x250.png

8-20 квітня 2018 року у місті Свіноуйсьце відбудеться 10 ювілейний “Baltic Business Forum 2018”

8-20 квітня 2018 року у місті Свіноуйсьце відбудеться 10 ювілейний “Baltic Business Forum 2018”. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на Польсько-Українську господарчу палату.

Запрошуємо на ювілейний 10. Baltic Busines Forum, який відбудеться в готелі Radisson Blue Resort у місті Свіноуйсьце, 18-20 квітня 2018 року.

Наш форум проходить у 100-річницю відновлення незалежності Польщі. Тому в цей рік BBF не буде країни – почесного гостя. Ми запросили представників економічної сфери з усіх держав, які ми раніше приймали в Свіноуйсьце: з України, Туреччини, Китаю, Грузії, Казахстану і Росії. Згадаємо про представлену у попередніх BBF ідею економічного співробітництва в Регіоні ABC, Адріатика-Балтика-Чорне море. Ця концепція має багато спільного з ідеєю Міжмор’я, яка перед Першою світовою війною була представлена маршалом Юзефом Пілсудським, з планом будівництва енергетичного і транспортного коридору на осі Північ-Південь Європи, що утворився після вступу Польщі до Європейського союзу, та з ідеєю співробітництва в регіоні Тримор’я, пропагованою Президентом Анджеєм Дудою.

Ми присвятимо багато уваги побудові позиції Польщі в глобалізованій економіці, в Європі, в регіоні ABC. Ми хочемо, щоб наші дискусії зацікавили представників органів місцевого самоврядування, керівників відомих компаній, експертів і людей, що ведуть власний, іноді сімейний бізнес.

У тематичному блоці “Нові горизонти” ми плануємо, зокрема:

  • дискусію „ Від Карпат до Балтики. Для Жешова та Львова, для Свіноуйсьце і для Істад. Регіональні стратегії як інструменти для формування єдності Європейського союзу і добросусідства”
  • дискусію „GO Africa! GO Iran! Go Turkey! Go…! Як від Балтики дістатися до Адріатичного і Чорного морів? Яку інфраструктуру автомобільних, залізничних і внутрішніх водних шляхів ми потребуємо для завоювання нових ринків і підтримки експансії польських компаній?”

У тематичному блоці “Нова енергія для розвитку” ми плануємо:

  • дискусію „Чи вугілля має майбутнє? Можливості польсько- українського співробітництва в галузі видобутку кам’яного вугілля і розвитку енергетики, заснованої на вугіллі в перспективі політики Європейського союзу”
  • дискусію експертів „Біогаз або фотовольтаїка? Як підтримувати нові джерела енергії та енергоефективність? “
  • семінар для місцевого самоврядування „Енергетичні кластери – шанс для просьюмерів та органів місцевого самоврядування. Проектування крок за кроком”.

Органам місцевого самоврядування, учасникам Польсько- Української Академії Міст, ми запропонуємо дискусії щодо відносин органів самоврядування і підприємництва, прав мешканця міста і громадянина країни, туристичного просування міст і регіонів.

РЕЄСТРАЦІЯ

Більше інформації на сайті www.balticbusinessforum.eu