Дуда – Кремлю: залиште Україну
http://external.polskieradio.pl/files/4498c0bc-3c83-4fad-8690-d239c72a52f7.file
epa06475482 Andrzej Duda, President of Poland, attends the last day of the 48th annual meeting of the World Economic Forum (WEF) in Davos, Switzerland, 26 January 2018. The meeting brings together entrepreneurs, scientists, chief executive and political leaders in Davos from 23 to 26 January. EPA/GIAN EHRENZELLER Dostawca: PAP/EPA.

Дуда – Кремлю: залиште Україну

Президент Польщі Анджей Дуда також зауважив, що Євросоюзу потрібно тримати двері відкритими для вступу до організації нових країн. Про це повідомляє Upmp.news із посиланням на Польське радіо.

Влада Польщі закликає Росію цього року залишити Україну та її території у спокої та поважати міжнародне законодавство. Про це заявив президент Польщі Анджей Дуда під час інтерактивної сесії «Центральна та Східна Європа: новий порядок денний для континенту?» у Давосі, повідомляє Еспресо.TV.

«Залиште Україну у спокої. Ось таке моє послання», – наголосив він, відповідаючи на запитання стосовно того, яким є його послання до Росії цього року.

Анджей Дуда також зауважив, що Євросоюзу потрібно тримати двері відкритими для вступу до організації нових країн. Це дуже важливо для Євросоюзу, особливо в контексті виходу Британії з нього.

Як ми повідомляли, говорячи про Росію, польський президент додав, що у відносинах з нею потрібно спробувати тримати баланс: з нею треба намагатися вести діалог, однак при цьому треба вимагати у неї поваги та необхідно дотримуватися міжнародного законодавства.