Двох українців затримала поліція Польщі, коли вони зламували банкомат (відео)

Двох українців затримала поліція Польщі, коли вони зламували банкомат (відео)

Одного громадянина України затримали одразу після злочину. Другого знайшли у гуртожитку. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

За інформацією policja.waw.pl.

Вони здійснювали крадіжки з використанням методу BLACK-BOX. У отвір для карток вставляли спеціальний пристрій, який зчитував дані. Злочинною діяльністю займалися з кінця липня у Варшаві, а також Люблінському воєводстві. 

У гміні Дембе-Вельке поліцейські та патрульні спрацювали швидко. 51-літнього українця затримали одразу після по-грабунку банкомату. А його 34-річного напарника — в гуртожитку Любліна.

У кімнаті виявили багато доказів — кілька мобільних телефонів, навігатори, балаклаву, одяг, які використовували при вчиненні злочинів. Знайшли спеціалізоване обладнання: кабелі, спортивні камери, ліхтарики та рукавички. А ще гроші в різних валютах, роздруківки, підтвердження виплат грошей на BITCOIN. 

Підозрюються у зламі 6 банкоматів, 2 у столиці та 4 у Люблінському воєводстві. Не виключено, що найближчим часом вони заслухають звинувачення в інших справах. 

Громадянам України було пред’явлено звинувачення у крадіжці в банкоматі зі зламом. За рішенням суду їх затримали на три місяці.

Їм загрожує покарання до 10 років позбавлення волі.

Фото, відео: policja.waw.pl.