Конференція у Варшаві: "Технології майбутнього. Електромобільність"
https://prm.ua/wp-content/uploads/2017/12/53efc7a7471d83a0cbf98342fe715919.jpg

Конференція у Варшаві: “Технології майбутнього. Електромобільність”

Президент Анджей Дуда висловив думку, що Польща спроможна конкурувати з Заходом економікою, яка спирається на розвиток інноваційних технологій. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на Польське радіо.

Очільник Польщі Анджей Дуда відкрив у Президентському палаці конференцію “Технології майбутнього. Електромобільність”. У своєму виступі президент висловив думку, що Польща спроможна конкурувати з Заходом економікою, яка спирається на розвиток інноваційних технологій. За його словами, дуже важливою є електромобільність, тому що в далекому майбутньому відмова від автомобілів з двигунами внутрішнього згоряння на користь електричних підвищить енергетичну незалежність країни.

Президент Анджей Дуда зазначив – поширення електромобілів на польських дорогах зменшить забруднення навколишнього середовища, а посилення досліджень та зосередження економіки на їх виготовленні підвищить конкурентоспроможність Польщі. “Якщо ми маємо бути інноваційною країною, де економіка розвивається справді динамічно і є суперницею світових економік, ми мусимо виготовляти в Польщі сильно перероблені товари – це основа. Збільшити продуктивність, виробляти справді сучасні товари, такі, що будуть у світовому авангарді”, – сказав президент.

Метою конференції “Технології майбутнього. Електромобільність” є відкриття дискусії на тему викликів, що стоять перед польськими підприємцями в галузі інновацій.