Ринок праці в польській промисловості-Italian Chamber Business Talks
http://www.pol-ukr.com/wp-content/uploads/2018/03/560.png

Ринок праці в польській промисловості-Italian Chamber Business Talks

В м. Катовіце відбулася конференція на тему «Ринок праці в польській промисловості. 2018-2022 – Яке майбутнє нас чекає в найближчі 5 років?». Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на Польсько-українську господарчу палату.

8 березня 2018 року в готелі Angelo у м. Катовіце відбулася конференція на тему «Ринок праці в польській промисловості. 2018-2022 – Яке майбутнє нас чекає в найближчі 5 років?». Ця зустріч була організована Італійською торгово-промисловою палатою, а стратегічними партнерами заходу стали Польсько-українська господарча палата та Польсько-канадська господарча палата.

Це була перша конференція, яка відбулася в рамках Italian Chamber Business Talks – це новий формат зустрічей, під час яких найкращі фахівці будуть досліджувати проблеми і аналізувати не тільки поточну, але, насамперед, майбутню ситуацію ведення бізнесу в Польщі.

Польсько-українську господарчу палату представляв Олег Дубіш, Перший Віце-президент Польсько-української господарчої палати, який в якості експерта також взяв участь у дискусії на тему “Фізичні працівники. Чи відсутність промислової робочої сили матиме важливе значення у найближчі роки? Внесок економічної імміграції в розвиток робочої сили”.

Під час конференції обговорювались наступні питання:

  • 2018-2022: Яке майбутнє нас чекає в найближчі 5 років?
  • Чи сучасні методи управління людськими ресурсами будуть і надалі працювати, чи повинні бути змінені?
  • Якою мірою відсутність працівників може бути проблемою для польської промисловості?
  • Які практики застосовувати, щоб зменшити втрату працівників?
  • Як залучити й утримати молодих і талановитих працівників?