У Нижній Сілезії свині з’їли свого господаря

У Нижній Сілезії свині з’їли свого господаря

Моторошна історія трапилася в селі під Любінем у Нижній Сілезії. Сусід знайшов у дворі кістки фермера. Все свідчить про те, що людину з’їли власні свині. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Інцидент стався між 31 грудня та 8 січня. Того дня сусід чоловіка знайшов тіло у дворі. Востаннє чоловіка бачили живим у новорічну ніч. Як стало відомо, чоловік жив сам, любив випити чарчину. Займався вирощуванням свиней — проте не зачиняв їх в стайні, а дозволяв виходити на обгороджене подвір’я.

Фермера бачили сусіди ще 31 грудня — коли той ходив по воду до криниці. З того часу чоловік зник. Як зізнаються слідчі, таку ситуацію бачать вперше. Наразі невідомо — помер мужчина природною смертю чи його свині з’їли живцем. Найбільш ймовірно, що йому стало погано — наприклад, стався серцевий напад. Після цього голодні тварини накинулись на тіло — залишились лише кістки і уламки черепа, — інформує «Gazeta Wrocławska».

До справи було залучено судового експерта. Тести також пройдуть свині, яких забрав ветеринар. Їх доля вже вирішена. Швидше за все тварин присплять.