В Польщі пара хотіла купити дім, але під час огляду ледь не розпрощалась з життям

В Польщі пара хотіла купити дім, але під час огляду ледь не розпрощалась з життям

Хто б міг подумати, що звичайний огляд помешкання перед купівлею може закінчитися такою трагедією. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

У неділю пара, зацікавлена ​​у купівлі, поїхала до Станіславувка, що в Люблінському воєводстві, щоб побачити будинок та земельну ділянку. Місце здалось їм ідеальним для відпочинку та гарного проведення часу. До слова, ще й ціна на ділянку була дуже привабливою. Проте, як виявилось згодом, невеликий недобудований будинок на ділянці, площею в гектар, став заледве не смертельною пасткою для трьох людей.

Коли продавець та пара увійшли на другий поверх, раптово обвалилося саморобне бетонне перекриття першого поверху. Жінка (62 роки) та продавець (43 роки), що стояли посеред кімнати, впали вниз. Чоловіка оминула небезпека, бо він стояв перед входом і не встиг увійти всередину.

Власника будівлі вертольотом швидкої допомоги транспортували до лікарні в Любліні, а 62-річну жінку — до лікарні в Пулавах. Наразі відомо, що в жінки — численні переломи обох ніг. За даними люблінської поліції, життю обох постраждалих не загрожує небезпека. На місці поліція здійснила візуальний огляд, також забезпечила територію від доступу сторонніх осіб.