В Україну прийшла велика польська будівельна компанія
https://eimg.pravda.com/images/doc/7/6/7636e98-mirbud.png

В Україну прийшла велика польська будівельна компанія

Польська будівельна компанія Mirbud S.A. офіційно зареєструвала в Україні дочірню компанію. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на biz.nv.ua.

Головний офіс української компанії Мірбуд буде розташований у Києві, уточнює агентство Інтерфакс-Україна.

Мірбуд зареєстрована 24 січня 2018 року, основним видом діяльності компанії зазначено будівництво споруд. Єдиним учасником компанії виступає польське акціонерне товариство Mirbud в місті Скерневице, керівником – Марек Голя.

Згідно з даними системи електронних закупівель ProZorro, Mirbud S.A. в 2017 році взяла участь в трьох тендерах на загальну суму близько €24,3 млн за проектами будівництва та реконструкції прикордонної інфраструктури України.

Mirbud S.A. працює на ринку Польщі, в основному як генеральний підрядник у всіх сегментах будівництва. Згідно з даними компанії, в її портфелі на різних стадіях реалізації є проекти будівництва логістичних комплексів, торгових центрів, житла та доріг в Польщі.

Компанія з 2008 року зареєстрована на Варшавській фондовій біржі (WSE) і послідовно створює холдинг з диверсифікованою діяльністю. Зокрема, інвестиції в сфері житлового будівництва здійснює JHM Development SA, а придбані в 2010 року акції компанії Przedsiębiorstwo Budowy Dróg i Mostów Kobylarnia S.A. (Бидгощ, Польща) розширили сферу діяльності на дорожнє та мостове будівництво, а також виробництво бітумінозних мас.